2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست
نه انگار اونم انتظار نداشت وخجالت کشید

شرمنده ما وسط تاپیکتون بحث دیگه کردیم 

بنظر من شما الان اصلا به روتون نیارید اما از این به بعد هم برای کادو دادن به اونا در حد خودشون خرج کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عصبیم کردن.😔هرچی فکر  میکنم هیچوقت بهشون بدی نکردم...

این اتفاقا باعث میشه که شما به شناخت کامل بهشون برسی از این باب به مسئله نگاه کن دفعه دیگه به اندازه نیکی کن و احترام بذار. 

حرص نخور مامان خوشگل نی نی نازت رو بچسب

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
پس اصفهانی اصیل نیستن 

نمیدونم والا ولی ۴۰ سال اصفهان زندگی میکنن

ینی نمیدونن این رسومارو

شانس منه والا

کلا خیلی دلم پر بود

فامیلام‌همش‌ تیکه میندازن که خانواده شوهرت ال نکردن بل نکردن

چون خودمون خیلی رسما داریم.

اینا شب چله ای و عید نوروز‌واینام رسم‌عیدی اوردن نداشتن ولی از بس من گفتم ب همسری ک اوردن برام اونم هی گفتن مارسم نداریم و...

برای زایمانمم دیدم ابروم میره گفتم مارسم داریم ب عروس طلا میدیم 

اخرم یه انگشتر بهم داد و یه ربع ب دخترم

تورامیخواهم برای همه ی عمر

عزیزم ما هم به خیلی ها کادوی خوب میدادیم اما هیچکس جبران نکرد. بعد از اون تصمیم گرفتیم ما هم تلافی کنیم اصلا به روی کسی نیاوردیم. اما یه طوری تلافی کردیم که تا مدتها پشتمون حرف بود  

چه رسمایی و انجام ندادن؟بگو تابهت بگم ترکا خودششون و میکشن برای عروسشون

خوب الان فهمیدم تا وقتی نامزد هستن عیدی مبرن عید فطر عید قربان و... خرج عروسی با خودشون مثل هزینه آرایشگاه که ندادن و خودم دادم... ماورشوهرم همه دخترهای فامیل را دوبار پاگشا کردن اما منو یکبار . خیلی چیزهای دیگه هست باز هم بگم... فقط میخواستم بگم من هم حال شما را درک میکنم اما واقعا کاری نمیشه کرد و حرص خوردن الکیه

نمیدونم والا ولی ۴۰ سال اصفهان زندگی میکنن ینی نمیدونن این رسومارو شانس منه والا کلا خیلی دلم پر ...

والا اونارو دیگه چرا رسم داریم .خانواده شوهر من تمام عیدها و شب چله و اینارو کادوی حسابی دادن..ولی بعضی خانواده ها هم هستن کلا در قید و بند این چیزا نیستن .. مثلا خانواده ی زنموی خودم خیلی کلا ادمای خاصی هستن ..خیلی خیلی بافرهنگ و هنری و روشنفکر..اونا خیلی در قید این رسما نیستن البته اکثرشون سالهاست تهران رندگی میکنن 

خیلی سعی کن خودتو درگیر نکنی ..خانواده تا خانواده فرق داره.

انشالله که زندگیتون روز بروز بهتر بشه و موفق باشی

شب خوش 😘😍

بعدم که باز کردم کادوهاش و هی میگفت این ظرفا خیلی به درد بخورن.گفتیم یه چیزی بیاریم به دردتون بخوره. ...

با خنده میگفتی البته باید بذارم برا بچه بعدی اخه اینا رو همشو گرفتم برا بچم. 

خدا با ما نشسته چای مینوشه······
بهترین مارک و رو سیسمونی خریدم نه این آت وآشغالا

عکسشونو بذار

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
خوب الان فهمیدم تا وقتی نامزد هستن عیدی مبرن عید فطر عید قربان و... خرج عروسی با خودشون مثل هزینه آر ...

مادرشوهر من کلا دختر دوسته . خوب من هم زوری نمیتونم بگم دوستم داشته باش. اوایل خیلی غصه میخوردم  اما الان دیگه برام مهم نیست . خداراشکر همسرم خیلی خوبه .انشالله ماها در آینده بتونیم مادرشوهرای خوبی باشیم

خوب الان فهمیدم تا وقتی نامزد هستن عیدی مبرن عید فطر عید قربان و... خرج عروسی با خودشون مثل هزینه آر ...

اره تودوران‌عقد خرج عروس با داماده 

کل فامیل باید عروسو پاگشا کنن

بچه دار شد بچشم میره خونشون کادو میدن بهش

عیدنوروز طلاولباس و مرغ و ماهی و برنج و روغن و...میبرن برای عروس

و‌شب چله هم‌ که میدونی.

بعد هرکی دعوت باشه باید کادو ببره.

خرج عروسی بعضیا عروس خرج فامیلای خودشو‌میده دامادم فامیلای خودشو.

تورامیخواهم برای همه ی عمر