2777
2789
عنوان

دلشوره ی ازدواج..

565 بازدید | 33 پست

دوستان من در شرف ازدواجم..اما هر چی ب روز خواستگاری نزدیک میشم دلشورم بیشتر میشه.از ی طرف خواستگارمو دوس دارم از ی طرف میترسم اینده چجوری میشه.شما هم همچین حس و حالی داشتید؟میشه راهنماییم کنید؟مرسی  

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من چهار ماه پیش بود مراسم بله برونم ،اون شب به اوووووج خودش میرسه این استرس ولی بعد زن و شوهر اعلام شدن همه استرسا از بین میره،منم. دوست بودم چهارسال با نامزدم

احساسی که تصمیم نگیری دلشوره هم الکیه

خیلی وقته بهش فک میکنم..از انتخابم مطمئنم.ولی یاد خواستگاری و عقد و..میفتم استرس میگیرم.

احساسی که تصمیم نگرفتی؟

راستش پارسال هم اومدن خواستگاری..کلا با این دفعه بار پنجمه تو سه سال,میان و میرن..ب نظر خودم خوبه.خانوادم یکم مخالف بودن ک الان راضی شدن خداروشکر

اره من چهار ماه پیش بود مراسم بله برونم ،اون شب به اوووووج خودش میرسه این استرس ولی بعد زن و شوهر اع ...

وای بله برون..دلم ریخت..اون جا ک همه هستن و انگشتر نشون  و می خواد دستت کنه.فک کنم فشارم بیفته از استرس

وای بله برون..دلم ریخت..اون جا ک همه هستن و انگشتر نشون  و می خواد دستت کنه.فک کنم فشارم بیفته ...

نامزد من انقدر جمع رو فان کرده بود که من فقط داشت زیرزیرکی ریسه میرفتم،ایستگاه حاج اقا رو گرفته بود که ازش زیر لفظی بگیره 😂😂😂

باز خوبه که حداقل از وجود علاقه خیالت راحته

من تو مراحل خواستگاری و چندروز دیگه آزمایش خون , شاید

ولی هنوز نمیدونم با خودم چند چندم

همه چیزش خوبه, فقط علاقه و اشتیاق و کششی هنوز تو وجودم احساس نمیکنم, میترسم از آینده😣

نمیدونم چه مرگمه...

برمیگرده به دید نه چندان مثبتم به ازدواج... یا چی!!!

نامزد من انقدر جمع رو فان کرده بود که من فقط داشت زیرزیرکی ریسه میرفتم،ایستگاه حاج اقا رو گرفته بود ...

من فک کنم طرفم از حجب و حیا فقط سرشو بندازه پایین خخ