2777
2789
عنوان

دلشوره ی ازدواج..

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 33 پست
من فک کنم طرفم از حجب و حیا فقط سرشو بندازه پایین خخ

ولی فکر میکنی مجلس خود به خود میره جلو ،من و نامزدم با نهایت استرس قبل مراسم گفتیم با فان بریم جلو که نفهمن استرسمونو ،ولی در کل حس قشنگی بود. 

ولی فکر میکنی مجلس خود به خود میره جلو ،من و نامزدم با نهایت استرس قبل مراسم گفتیم با فان بریم جلو ک ...

حالا قسمت غم انگیزش انتظار کشیدنه..اوووووف تا دو هفته دیگ..ی سال رو تحمل کردم این دوهفته خیلی سخته

عاقبت هجوم ناگهان عشق,فتح می کند پایتخت درد را..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=62597880]کنکورم دارم اخر هفته..مظلومک کی بودم من..[/QUOTEپس الان تو رویایی همه اش درستو بخون ...

ن بابا اونجوری هم نیست..ولی دروغ چرا استرسمو بیشتر کرده

قشننگ بشین حزف بزن چند باز برین بیاین به چند جلسه خاستگاری اکتفا نکن اصلا

مردم ده سال باهم دوستن از اخز یه چی دیگه درمیاد طرفش 

چند ماه نامزدی بدون عقدداشته باشینه

She is everything I ever wanted.... 
قشننگ بشین حزف بزن چند باز برین بیاین به چند جلسه خاستگاری اکتفا نکن اصلا مردم ده سال باهم دوستن از ...

خانوادم قبول نمیکنن صیغه رو..از لحاظ شناخت هم خب فامیلیم,پسرعمومه..چن وقتم یواشکی!در ارتباط بودیم

خانوادم قبول نمیکنن صیغه رو..از لحاظ شناخت هم خب فامیلیم,پسرعمومه..چن وقتم یواشکی!در ارتباط بودیم

عزیزم به شناخت فامیلی اکتفا نکن. سعی کن بدون احساسات باهاش آشنا شی چون واقعا ازدواح ریسک بزرگیه

She is everything I ever wanted.... 
عزیزم به شناخت فامیلی اکتفا نکن. سعی کن بدون احساسات باهاش آشنا شی چون واقعا ازدواح ریسک بزرگیه

از لحاظ اخلاق میگید؟میشه بیشتر توضیح بدید؟

من هم همچین دلشوره ای رو دارم ولی فکر میکردم به خاطر اینه که هنوز شناختم کامل نشده شما که طرفتون ر ...

اره برا مراسما استرس دارم..مزه پرونی فامیلا..اخه چن ساله خواستگارم هستن.سوژه روز میشیم احتمالا

اره برا مراسما استرس دارم..مزه پرونی فامیلا..اخه چن ساله خواستگارم هستن.سوژه روز میشیم احتمالا

خب اگه فقط برای مراسمِ که مبارکه .

ایشالله همه چی به خوبی و خوشی پیش میره.

فامیلا هم بالاخره میکنن از این کارا دیگه چندان اهمیتی نداره 

خوشبخت بشی ان شاالله

خب اگه فقط برای مراسمِ که مبارکه . ایشالله همه چی به خوبی و خوشی پیش میره. فامیلا هم بالاخره میکنن ...

مرسی..شما هم خوشبخت بشین و شاد زندگی کنید ان شالله