2777
2789

سلام بچه ها هشتم تولد یکسالگی دخترمه و دوس دارم براش تولد بگیریم صادقانه بخوام بگم شرایط مالی مساعدی نداریم کل حقوق شوهرم ۱۳۰۰ ک باید اجاره خونه و پول شیرخشک و پوشک و قسط بانک و.‌..دیگه چیزی نمیمونه ولی میخوایم یه جشن کوچیک بگیریم راستش ۲تا کیسه برنج ک بن حاملگی گیرم اومده داریم و چندتا مرغ ک کمه شوهرم میگه تعداد کم بگو یکاریش میکنم موندم کیارو بگم!!و اینکه چیکارا باید بکنم برای یه تولد چی درست بکنم چی بگیرم لطفا راهنماییم کنین میخوایم هدیه برای دخترم سه چرخه بگیریم بنظرتون خوبه؟خونمونم هالش ۲تا ۳*۴ میخوره و یه اتاق ک برا دخترمه یه آاشپزخونه ینی میتونم یه مهمونی بگیرم؟مرد و زن قاطی هم ک نمیشه جا کمه شهر غریبم هستم ک لااقل بخوایم جدا کنیم خیلی غصه میخورم😢😢😢مرسی دوستای عزیزم فقط شمارو داشتم ک باهاتون مشورت کنم

سال اول بچه چیزی نمیفهمه

فقط براش کادو بگیرین و یه کیک با هم بخورین

تولد رو بزار برا سالهایه دیگه ان شاالله دستتون هم باز بشه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سالاد الویه درست کن چون کیک و شیرینی هست کسی زیاد شام نمیخوره.از ساعتای شش خانوما بیان بزن و برقص ساعتای نه ببعد هم اقایون برا شام. مخلفات هم در حد وسعت درست کن

بنظر من اولين سال تولدشو خودتون سه تا باشين كافيه 

بچه كه الان متوجه نمى شه 

بزار دو سالگى همچين تولدى بگير كه ايشالا شرايط مناسب تر شه

زندگی یک فهم است، فکر زنجیر کنی یا پرواز، درهمان خواهی ماند

به نظرم ی تولد خیلی خودمونی بگیر قرار نیست همه رو دعوت کنی که ،براش ی کیک خوشگل بگسر که خوشش بیاد اگه میتونی ببرش آتلیه نه هم که چند تا عکس یادگاری بگیرین باهم.به خانواده نزدیک خودت و همسرت بگو.حالا حتمادهم لازم نیست برنج بذاری میتونی الویه و کشک بادمجون یا چیزای دیگه درست کنی.تولدش هم مبارک باشه پیشاپیش.سه چرخه هم فکر نکنم مناسب باشه میتونی پولش رو بذاری بزرگتر شد بخری

ای جان چو رو نمودی جان و دلم ربودی❤

من جای شما بودم تولد یکسالگی نمیگرفتم 

چون زنداداشم گرفت تازه شامم نداشتن کلی خرج اضافیه و اذیتهای بچه واقعا خوش نگذشت

بچه خیلی اذیت میشه تازه چیزیم نمیفهمه از تولد 

به نظر من خودتون کیک بگیرین و برین اتلیه عکس بگیرین یادگاری نگه دارین و براش سه چرخه بگیرین 

ایشالا یکم بزرگتر که شد تولد مفصل بگیرین براش

ما تولد بچه ها رو خصوصی میگیریم خودم و همسرم و بچه هام میزنیم و میرقصیم و کلی مسخره بازی...کیک و بادکنک و کلاه بوقی هم که خرجی به انصورت نداره...تنها خرجمون کادوی بچه هاست 😅😅خیلی هم خوش میگذره...ریخت و پاش اضافی و ظرف شستن هم نداره

جوجه های من سه سال و نیمه هستن.تا حالا خودم براشون جشن تولد نگرفتم.ان‌شاءالله از ۴ سالگی.بچه کوچیک که درکی از تولد نداره.

اگه خیلی دوست داری فقط پدر و مادر خودت و همسرت.چند تا عکس که میگیری مهمه.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

اتفاقا تو تیر تولد پسر منم هست .من سال اولشو گفتم بگیرم سالای بعد فقط خودمو باباش و مادرجوناش.میتونی لای نون باگت بزاری با یه لیوان نوشابه تعارف کنی که دیگه سفره هم نخاد