2777
2789

سلام دوستان پست های درمورد آرایشگاه های کرج اغلب خیلی قدیمی شده .
بیایید تجربیات خودمون رو یه بار دیگه در اختیار همدیگه قرار بدیم .
اصرارم به این موضوع به این دلیل هست که خودم از طریق همین سایت تونستم بهترین آرایشگاهی رو تو زندگیم رفتم پیدا کنم . و فکر میکنم خیلی خوبه که دیگران هم بتونن آرایشگاه مورد نظر خودشون رو پیدا کنند .

هر سلام سرآغاز دردناک یک خداحافظی است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من هم دختر ایرونی بهترینه 😍😍😍😍

مرکز کاشتش که بی نظیره , بخصوص خود فهیمه جون , کمی گرون تر از ناخنکارهای مرکز کاشت می گیره , ولی واقعا با ارزشه .

کسی که حدود ۱۶ , ۱۷ سال سابقه ی کار داره , صد در صد کارش با یه ناخنکار تازه کار فرق می کنه .

ناخن بخش حساسی از بدن هست . کسی خرابش کنه به این راحتی درست نمیشه .

صدف و بستر ناخن باید سلامت بمونه , وگرنه هم درد زیاد رو باید تحمل کنیم , هم کلا بی ریخت و نابود شدن قیافه ی ناخنمون رو .

از من به همه ی دوستان نصیحت , بخاطر ارزونی ناخنتون رو دست هرکسی ندید .

اون ناخنکاری که مفت ازتون می گیره , هم تازه کاره , هم موادش آشغاله .

وگرنه فقط برید مواد خوب رو قیمت کنید و بعد قضاوت کنید .

ضمنا تو آرایشگاه دختر ایرونی یه کلکسیون لاکهای ژلیش هم هست که هر رنگی رو بخواین داره . 

طراحی ها هم فوق حرفه ای ... 

از نظر من هم دختر ایرونی بهترینه 😍😍😍😍 مرکز کاشتش که بی نظیره , بخصوص خود فهیمه جون , کمی گرو ...

اون ,, هم ,, که نوشتین خیلی بامزه بود 😍😍😍

منکه هنوز نظرم رو اینجا نگفتم ... 

ولی معلومه کامنتهامو جاهای دیگه خوندید 👍👍

حالا من باید بگم که من ,, هم ,, دختر ایرونی رو پیشنهاد می کنم .

به تمام دلایلی که گفته شده و نشده . 

ممنون از نظرتون 

من تازه یکماه اومدم کرج اصلا ارایشگاه خوب سراغ ندارم ..

من آرایشگاه دختر ایرونی رو بهتون پیشنهاد می کنم 

کرج ، گوهردشت(رجایی شهر)نبش سیزدهم غربی طبقه سوم

تلفن : 34456200 026

امروز وقت گرفتم ازشون , وقت ترمیم ناخنم افتاد ده روز دیگه , اصلا وقت نداشت فهیمه خانم .

راستش کمی برام عجیب بود چون ناخنکارها مشتری رو رو هوا میزنن , اینکه اصلا وقت نداشتن تا ده روز دیگه و هیچ اصراری هم نداشتن من رو بقاپن , معلومه که هم مشتری زیاد دارن هم از این تازه کارهای چیپ نیستن . 

ولی واسه کوپ و رنگ موهام آخر هفته بهم وقت دادن . 

برم کارهای تاتوشون رو هم ببینم . خبرش رو بهتون بدم .

امیدوارم که راضی باشم . برام تا تهران رفتن و اومدن با بچه کوچبک سخته . 

امروز وقت گرفتم ازشون , وقت ترمیم ناخنم افتاد ده روز دیگه , اصلا وقت نداشت فهیمه خانم . راستش کمی ب ...

چی شد حریر خانم ? رفتی ?

سلام عزیزم 

بله رفتم . ممنونم از شما و بقیه ی دوستان .

واقعا از آرایشگاه دختر ایرونی راضی هستم .

خط چشم و خط لب و هاشور رژ لب تاتوکردم , عالی . ابروهام رو هم میرو پیگمیتنشن کردم , خیلی خوب شده و راضی هستم . 

مدهام رو یه لایت ملایم شامپاینی و آلبالویی کردم که بی نظیر شد . 

آخر هفته هم قراره برای نلخنهام برم . 

چقدر خوش اخلاقند این سه خواهر و چقدر محیط آرایشگه صمیمانه و خوبه و چقدر کارشون عالیه ...

ممنونم رکدخت جان 

آموزش کاشت ناخن از مبتدی تا پیش رفته با قیمت  استثنایی و فوق العاده با تخفیف عالی ، آموزش کاشت مادر، کاشت با تیپ و فرمر، کاشت بیبی بومر، کاشت لمینت ترمیم و ریمو، آموزش صفر تا صد طراحی، گل چینی، سنگ سازی و چهره توسط ملیکا شفیعی بهترین مربی و متخصص ناخن در کرج، فردیس و شهرک وحدت و ناحیه

09361281800

https://www.instagram.com/nail_melikashf/?hl=en