2777
2789

چیکار میکنید?چند وقت یبار کابینتا رو مرتب میکنید?

چطور همیشه مرتبین?

بچه هم دارین?

کلا بگید برنامه کاری خونتون چیه?

لطف میکنیدبراسروسامون گرفتن زندگیم یه صلوات بفرستین.ممنون

هرروزدستمال کشی میکنم وجاروبرقی میکشم حیاطم میشورم هرچی درمیارمبعدازاستفاده سرجاش میذارم شوهرم ب شدت ازاینکه خونه ب هم ریخته باشه بدش میاد

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

قبلا يه روز همه كارا رو ميكردم ، الان يه هو ميبيني غروب ميرم دستشويي رو حسابي تميز ميكنم، فردا يه كشو كابينت كه مثلا كثيف شده! خورد خورد ، هميشه همه جا تميز ميمونه، مرتب بودن و نظم خيلي بيشتر به چشم مياد. هر چيزي سريع ميره جاي خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرروزدستمال کشی میکنم وجاروبرقی میکشم حیاطم میشورم هرچی درمیارمبعدازاستفاده سرجاش میذارم شوهرم ب شدت ...

پس کی استراحت میکنی ب خودت میرسی:؟اخه هرروز دستمال کشیو جاروبرقی و..دیگ وقتی نمیمونه ک.اونم بابچه

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘
پس کی استراحت میکنی ب خودت میرسی:؟اخه هرروز دستمال کشیو جاروبرقی و..دیگ وقتی نمیمونه ک.اونم بابچه

مگه چقدطول میکشه یه ساعت بیشترطول نمیکشه.

هر چی رو همون لحظه میذارم سر جاش....هر روز گرد گیری میکنم....ظرفا خشک شد میذارم سر جاش و همون موقع یکم کابینت رو مرتب میکنم و....در کل نمی ذارم خونه به هم ریخته باشه....دخترم رو هم عادت دادم سمت مبلا و مهمون خونه نمیره برا همین اون قسمت همیییشه مرتبه 

...

همه میگن خونه ما همیشه مرتب و تمیزه، ولی من هر روز تمیز نمیکنم،جاروبرقی دوبار،کارای دیگه هم روزانه نه خیلی وسواسی. دوستم خیلی بشور و بساب میکنه،چند وقت پیش دستاش درد گرفته بود خیلی نمیتونست تکون بده،عکس گرفت دکتر گفت مث دست زن 70ساله شده خیلی باهاش دعوا کردو حالا تو ترکه، شوهرشم گفته بیام ببینم همه چی هر روز برق میزنه من میدونم و تو

دنیام=شوهرم+دخترم  
پس چرا من انقد تنبلم 😢

من همیشه تاازخواب بیدارمیشم بعدازصبحونه میرم سروقت کارای خونه دیگه برام عادی شده توام سعی کن اول صبح ک سرحالی کاراتوانجام بده بخداادم ارامش میگیره وقتی خونه مرتبه من خواهرشوهرم سه روزخونمون بودداشتم می مردم دیگه هرچی تمیزمیکردم دخترش میریخت بازتاخداروشکریکی دوساعت پیش رفت یه نفس راحت کشیدم

هرروزدستمال کشی میکنم وجاروبرقی میکشم حیاطم میشورم هرچی درمیارمبعدازاستفاده سرجاش میذارم شوهرم ب شدت ...

وای باور کنید من هر روز جارو و دستمالو حیاط شستنو داشتم

قبلا هرروز دستشویی میشستم آشپزخونه راهرو

فقط اینکه سریع هر چیزو بزارم سرجاش خرابش کرده

ولی اونم میکردم

فقط کشوهای خودم نامرتب بود

ولی باز ایراد میگرفت

الان بچه اومده زیر کابینتا آب خشک شده مثلا نشستم همش میگه خونت لجنه

فکر کنم میخواد بهونه گیری کنه مثل.چیزای دیگش 

وای باور کنید من هر روز جارو و دستمالو حیاط شستنو داشتم قبلا هرروز دستشویی میشستم آشپزخونه راهرو ف ...

اره شوهرمنم اینجوریه بخدایه ظرف ببینه توظرفشویی اینقدغرمیزنه ک نگو.وسواس گرفتم دیگه جوری شدم ک اصلادوس ندارم کسی بیادخونمون خودمم بدم میادازاین اخلاقم

من همیشه تاازخواب بیدارمیشم بعدازصبحونه میرم سروقت کارای خونه دیگه برام عادی شده توام سعی کن اول صبح ...

منم قبل از حاملگی میکردم ولی بازم شاکی بود

مثلا درست میکردم میگفت چرا اصلا باید گازت کثیف بشه

خب وسط غذا پختن که نمیشه گازو تمیز کرد!

الان بچه دارم فعلا که خونه بابامم قراره بریم خونه جدید

موندم با بچه ی وابسطه چیکار کنم خونم همیشه دسته گل باشه

وای باور کنید من هر روز جارو و دستمالو حیاط شستنو داشتم قبلا هرروز دستشویی میشستم آشپزخونه راهرو ف ...

مگه خونه ی اون نیست این چه طرزحرف زدنه

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
من همیشه تاازخواب بیدارمیشم بعدازصبحونه میرم سروقت کارای خونه دیگه برام عادی شده توام سعی کن اول صبح ...

نی نی داری ؟ خو میخام انجام بدم فسقلیم نمیذاره

وگرنه موافقم خونه تمیز باشه ادم کیف میکنه

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘