2777
2789

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
بالایی واضحتره ک داره

اره اونو همین الان امتحان کردم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم نزدی عزیزم انداخته بارداری 

ای جوووونم کاش باردار بودم این کیته واسه تخمک گذاریم

کسی نیییس دیگه؟؟

وقتی خط پایینی پر رنگ تر از بالایی شد ۳۶ساعت بعد تخمکت ازاد میشه تا سه شب وقتی پر رنگ ظد نزدیکی کن ان شاالله نی نی دارمیشی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدامیشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

کیت رو بمدت یک دیقه میزاری داخل ادرارت ده دیقه طول میکشه تا جواب بده وقتی هاله انداخت یعنی همون روز یا فرداش تخمک ازاد میشه

سلام عزیزم.خوبی؟خیلی کمرنگ هس پررنگتر بشه بهتره

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
سلام عزیزم.خوبی؟خیلی کمرنگ هس پررنگتر بشه بهتره

اخه میترسم اخه دیروز کیت نذاشتم باخودم میگم نکنه امروز باشه روز تخمک گذاریم😞😞

اخه میترسم اخه دیروز کیت نذاشتم باخودم میگم نکنه امروز باشه روز تخمک گذاریم😞😞

ترشحی،دردی سمت تخمدانت حس نمیکنی؟من هیچوقت از کیت استفاده نکردم ولی میدونم باید پر رنگ بشه.لهدم حالا تو یه شب در میون اقدام بکن.ان شالله نتیجه میگیری

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
ترشحی،دردی سمت تخمدانت حس نمیکنی؟من هیچوقت از کیت استفاده نکردم ولی میدونم باید پر رنگ بشه.لهدم حالا ...

چرا تخمکام زیر دلم تیر میکشه بدنم خیلی کوفته شده امروز