سلام من خدا یاری کنه چند هفته ی دیگه سزارین میشم خونه ی خودم طبقه ی بالاست یه بیستایی پله میخوره مامانم میگه بیا حونه ی ما بمون ولی اگرم خواستی من میام خونت خونه ی مامانم مشکلش اینه که جای درست و حسابی ندارند و خیلی شلوغه داداشم اینا با بچه ها پیششونند تصمیم دارم برم خونه ی خودم حالا به نظرتون با شکم پاره روز اول میتونم اینقدر پله رو بالا بیام؟؟ایا خطری نداره؟؟؟
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم خونه ام طبقه اول بود همین حدود پله داشت . یعنی روی همکف بود. راحت رقتم اصلا اذیت نشدم. خونه خودت راحت تری. ضمنا بری خونه مامانت همه میریزن میان اونجا. مادرت هی باید پذیررایی کنهولی اینجوری شوهرت وظیفه پذیراییی داره
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش