2777
2789
عنوان

نینیم رفت .... چه روز بدی 😢

838 بازدید | 26 پست

..... بعد از دوهفته خونریزی ...برای بار سوم رفتم سونو .. بهم گفت قلب تشکیل نشده و جنین رشد نداشته .. دیگه شیاف استفاده نکن تا خونریزی ادامه پیدا کنه .. گفت دیگه فایده نداره ... بعد از هشت هفته .. حالا ... خدایا 😢😢😢😢

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم واسه نی نیت متاسفم منم تجربه دارم انشالا دوباره باردارمیشی😢

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی

الهی 😢😢😢ان شالله سری بعد ..خودتو تقویت کن

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
خیلی ناراحت شدم واسه نی نیت متاسفم منم تجربه دارم انشالا دوباره باردارمیشی😢

برام دعاکن ... تو که تجربشو داشتی میدونی چی میگم .... انگار این دوماه یه خواب بود !  باورم نمیشه .....  خدایا ،،  /  برا تو مشکل چی بود هیلدا ؟؟  من بارداری اولم بود 😞😞😞😞😞

اصلا ناراحت نباش مگه خدایی که یه دفعه داده بار دوم عاجز میشه میده خب جوونم که هستی پس برای چی باید ن ...

ممنون از دلگرمیت عزیزم 😞

برام دعاکن ... تو که تجربشو داشتی میدونی چی میگم .... انگار این دوماه یه خواب بود !  باورم نمیش ...

عزیزم... ..منکه هنوز تو اقدامم خبری نیست 

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
درکت میکنم گلم منم دوتا از نی نی یامو به خاطر همین مسیله از دست دادم ولی خدا رو شکر الان تو راهی دار ...

جدی ؟؟  پس یه ذره امیدوار شدم .... برای منم دعا کن که خدا دوباره بهم لطف کنه ... حتنا این بار لیاقت نداشتم

عزيزم منم ابان ماه نينيمو به خاطر اين مسئله از دست دادم😢😢☹️

خيلي ناراحت شدم

ولي الان تو راهي دارم خودشم ابان ماه به دنيا مياد انشالله

تازه ببخشيد ميگما حون جالبه ميگم

فقط روز ولنتاين اقدام داشتيم لقاحش همون روز بود

ميخوام بگم حكمت خداس مطمئن باش تو شرايط بهتري بهت ميده

ناراحت نباش خیلی بده حس مادری تبدیل به هیچ شه ولی خودتومحکم نگه داربرای اقدام بعدی سرحال باشی ایشالایه نی نی سالم خدابهت بده

(اهای خواهرشوهر)... من ازت متنفر نیستم،فقط اگه تو آتیش بگیری و قرار باشه بمیری و من آب تو دستم باشه ترجیح میدم بخورمش😏😏😏
برام دعاکن ... تو که تجربشو داشتی میدونی چی میگم .... انگار این دوماه یه خواب بود !  باورم نمیش ...

واسه من خودبه خود تو دوماهگی سقط شد علتو نفهمیدم منم خیلی افسرده شدم تا اینکه دوباره باردارشدم سعی کن خودتو تقویت کنی بعد یک یا دوپری اقدام کن فولیک اسید هم مصرف کن

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
ناراحت نباش خیلی بده حس مادری تبدیل به هیچ شه ولی خودتومحکم نگه داربرای اقدام بعدی سرحال باشی ایشالا ...

ان شالا ....... . . . 🙏🙏🙏