2777
2789

من خودم ...دخترم فکرونم ب مثبته

بله چندروز روزبیمارستان بودیم..

بیلی روبینش ۱۵بودبعدزیردستگاه اومدروی ۹که مرخص شدیم

سرویس شدم ...

زایمانمم طبیعی بودباکلی بخیه...اوه اوه خیلی بدبود...

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم ...دخترم فکرونم ب مثبته بله چندروز روزبیمارستان بودیم.. بیلی روبینش ۱۵بودبعدزیردستگاه اومد ...

واسه شوهر من او مثبت بود پسرم ب زردی داشت یعنی تاثیر داره

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
واسه شوهر من او مثبت بود پسرم ب زردی داشت یعنی تاثیر داره

اره عزیزم..رلستش زیادسررشته ندارم

بچه اولمه

بی تجربه ام 

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اره عزیزم..رلستش زیادسررشته ندارم بچه اولمه بی تجربه ام 

منم بچه اولم بود اما نمیدونستم تاثیر داشته والا شوهرم می کشتم که چرا او بوده تا بجه زردی رفته😉😉😉

منم بچه اولم بود اما نمیدونستم تاثیر داشته والا شوهرم می کشتم که چرا او بوده تا بجه زردی رفته😉😉😉

اره عزیزم....

راستی یادم اونداونجاکه بودم

ی خانمی بهم گفت زردی روازپدرش گرفته....واسه شمانیست زردی دخترت...

اصلآسردرنمیارم

فقط انگارازپدرزردی منتقل میشه.

من و شوهرم  o+ هستیم هردو ممکنه مشکلی برای جنین پیش بیاد

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
اره عزیزم.... راستی یادم اونداونجاکه بودم ی خانمی بهم گفت زردی روازپدرش گرفته....واسه شمانیست زردی ...

زردی بیشتر از گرمی جات میاد میگن ماه آخر بارداری زیاد سردی بخوری بعد تولد بچه زرد نمیشه 

پسر من هفته ۳۶ بدنیا اومده بود واسه همین داشت 

کلا بچه هایی که زود بدنیا میان هم زردی دارن بلا استثنا

من خودم ...دخترم فکرونم ب مثبته بله چندروز روزبیمارستان بودیم.. بیلی روبینش ۱۵بودبعدزیردستگاه اومد ...

به نظرتون میشه کاری کرد که بچه با این شرایط زردی نگیره؟ دکتر چیزی بهتون نگفت؟

من خیلی میترسم

من o+دخترa زدیش روز دوم بیست بود.چون شیر خودم میدادمش زردیش پایین نمیومد.بیست چهار ساعت شیر خودت ندش.ولی حتما حتما شیرتو بدوش تا خشک نشه شیر من خشک شد ولی باهزار مکافات برگشت

الهم العجل الولیک الفرج.