2777
2789
دوروزنصفیش بود بستری شد تا چهار روز بعد اومد رویازده من شیر خودم میدادمش بزور میومد پایین چون سینمو ...

یعنی من الان چی بخورم که نگیره؟ عرق کاسنی هم میگن خطرناکه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون که با اون حال جوابمو میدی😘😘😘

قربانت💟💟💟😂

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ممنون عزیزم همچینن براشما

عزیزی💟💟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یعنی من الان چی بخورم که نگیره؟ عرق کاسنی هم میگن خطرناکه

نت سرچ کن تب سنتی اره انگار منم شنیدم البته تو اینترنت ولی همه میگن خوبه عرق بیدمشک هم خنکه 

الهم العجل الولیک الفرج.

اونوزردی که به خاطر ناسازگاری خونی زن و شوهره اولا تو بچه اول نیست دوما الان با آپ

آمپول رگام  کامل در حال کنترله. مگه اینکه یه نفر تو ده کوره و بدون ماما یا دکتر زایمان کنه.

زردی بچه ها الان اکثر موارد به خاطر اینه که یه هفته یا زودتر از موعد طبیعی دنیا میان و آنزیمای بدنشون هنوز کامل نشده. بنابراین پدر و مادر هردو بی تقصیرن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

درمان زردی هم یکی شیرخشکه که به دفع سریعتر کمک می کنه یکی قطره بیلی ناستر یکی دستگاهی که تو بیمارستان هست و بالاخره یه قرص که دکتر میده. درمان سریع زردی هم خیلی مهمه. ترس نداشته باش چون  الان دکتر و آزمایش و دارو هست . فقط نباید دست دست کرد. مامانم میگه زرد نیست. مادرشوهرم میگه خون بچه تموم شد و این حرفا رو باید انداخت کنار سریع دکتر آزمایشگاه و درمان به موقع. مثلا دیدم یه خانم می گفت این قرص رو دکتر داده ولی من  ندادم به بچه. خوب یکی نیست بگه عوارض زردی  از اون دارو که بیشتره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
اونوزردی که به خاطر ناسازگاری خونی زن و شوهره اولا تو بچه اول نیست دوما الان با آپ آمپول رگام   ...

واقعا مطمئنی؟یعنی دکتر من توجه کرده به گروه خونیمون؟ پس چرا حرفی نزده؟

من oمثبت هستم شوهرم ب هست نمیدونم بچم چیه گروه خونیش ولی زردیش خیلی کم بود طوری که اوردیمش خونه زیر مهتابی خوابید خوب شد

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
من oمثبت هستم شوهرم ب هست نمیدونم بچم چیه گروه خونیش ولی زردیش خیلی کم بود طوری که اوردیمش خونه زیر ...

تو بارداریتون چیز خاصی خورده بودین برای این منظور؟

تو بارداریتون چیز خاصی خورده بودین برای این منظور؟

نه اصلا اتفاقا خیلی میلم به گرمی میرفت ماه اخر خیلی شمام و خربزره و این چیزا خوردم

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍