2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرتون میشه کاری کرد که بچه با این شرایط زردی نگیره؟ دکتر چیزی بهتون نگفت؟ من خیلی میترسم

نه عزیزم نگران نباش..

به من گفتن ترنجبین بخوروسعی کن خنکی بهوری وشیرخشک بهش بده تادفع بشه...ققط تادفع بشه نه همشیگی..

واگه بالای ۱۰باشه عددبیلی روبین توی nicuبستری میکنندمادرونوزادو...زیراین عددنگرانی نداره ومرخصید..همه نوزادادارن نگران نباش دختر

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من o+دخترa زدیش روز دوم بیست بود.چون شیر خودم میدادمش زردیش پایین نمیومد.بیست چهار ساعت شیر خودت ندش ...

خوب یعنی شیر روزای اول که خیلی مفیده بریزم بره؟

چند روز طول کشید خوب بشه؟

به موقع به دنیا اومده بود یا زودتر؟

خیلی ربط نداره

جدا ...

پس چرا میگن مادر یه سری چیزها رو حتما قبل از زایمانش و بعد از زایمانش بخوره  ؟🤔

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شیر خشک دادی بعدش بچه شیر خودتو خورد؟

نه عزیزم من ندادم....ولی اونجامیدیدم که مرستارابه بجه هایی که دفع نمیشدازشون میدادن..ولی واسه من زیرهمون فلوروسنت نورمهتابی دفع شد

من کلآشیرخودمومیدم فقط.اگرنخاستی شیرخسک بهش بدی فقط تندتندبهش شیربده دفع بشه....اصلاهم نگران نباش..من انقدرگریه میکردم...الان فقط میخندم...همه ی بچه هادارن...ولی نیارش خونه بزارکامل بیادپایین بعدبیارش خونه تاخیالت راحت بشه

اونجامتآسفانه خانم هاچون تازه زایمام کردن همه دوس دارن زودمرخص بشن...

بزارمطمئن شدی برو

ایشالاکه نداشته باشه اصلا.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خوب یعنی شیر روزای اول که خیلی مفیده بریزم بره؟ چند روز طول کشید خوب بشه؟ به موقع به دنیا اومده بو ...

دوروزنصفیش بود بستری شد تا چهار روز بعد اومد رویازده من شیر خودم میدادمش بزور میومد پایین چون سینمو نمیگرفت مجبور بودم شیر خشک بدم اونموقعه که شیر خشک میدادمش زودتر میومدپایین.بعد شیش روز یاهفت روز دقیق یادم نیست باز رفتم همون ده بود بچم پوستش باز زرد بود برا ازمایش که رفتم دکتر گفت تا بیست وچهارساعت شیرش نده.شماهم حتما شیرخودت بده هنوز بچه دنیا نیومده میگی زردی میگره اگه خدایی نکرده داشت با دوغ و عرق بشورش خودت هم عرق بخور.من بیشتر ماه اخر گرمی میخوردم بخاطر همین شیرم هم گرم بود

الهم العجل الولیک الفرج.

ببخش پرازغلط نوشتم

دندونم دردمیکنه..تمرکزندارم😑

نه عزیزم من ندادم....ولی اونجامیدیدم که مرستارابه بجه هایی که دفع نمیشدازشون میدادن..ولی واسه من زیر ...

وای منم ایقد گریه میکردم الان یادم میاد  خجالت میکشم جلو خواهرشوهرم گریه میکردم بیمارستان که میرفتم برا چک زردیش مثل ابر بهار گریه میکردم

الهم العجل الولیک الفرج.
وای منم ایقد گریه میکردم الان یادم میاد  خجالت میکشم جلو خواهرشوهرم گریه میکردم بیمارستان که می ...

عزیزم میفهممت...

واقعاچه میدونستیم

مادربی تجربه ودل نازک

خداعزیزتوبرات نگه داره گلم.