2777
2789

بنطرتون قبلش باید برم جایی دیگه کار کنم حرفه ای بشم یانه؟ چون بچه کوچک دارم شاید نتونم برم برای بقیه کار کنم یا بقیه منم قبول نمیکنن چون باید بچمو ببرم

می‌خوام فقط لاین کوتاهی و اصلاح و بردارم برای بقیش نیرو جذب کنم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

اگه هدفت اینه که فقط لاین کوتاهی و اصلاح و ابرو رو خودت انجام بدی و بقیه خدمات رو بسپری به نیروها، لازم نیست حتماً بری جای دیگه کار کنی.
مهم‌تر اینه که قبل از شروع سالن، یه مدت تمرین عملی با مدل‌های واقعی (دوست، فامیل یا مشتری تمرینی) داشته باشی تا دستت روان بشه و اعتمادبه‌نفست بالا بره.

چون بچه کوچیک داری، منطقیه که بخوای مستقل کار کنی. فقط سعی کن:

• قبل از جذب نیرو، چند شاخه اصلی (مثل رنگ مو، میکاپ، ناخن) رو خودت از نزدیک یاد بگیری تا بتونی نظارت درستی روی کارشون داشته باشی.
  • در انتخاب نیروها وسواس به خرج بده، چون کیفیت کار اونا مستقیماً روی اعتبار سالن تأثیر می‌ذاره.

من الهام اعتمادی هستم، متخصص فیبروز و آرایش دائم در مشهد. 🌷
اگه خواستی کمکت می‌کنم بدون اینکه مجبور باشی بیرون بری، مسیر راه‌اندازی سالن رو قدم‌به‌قدم یاد بگیری و نیروهای حرفه‌ای انتخاب کنی.
سایت من: الهام بیوتی دات آی آر
اینستاگرام: پردیسان بیوتی

اگه هدفت اینه که فقط لاین کوتاهی و اصلاح و ابرو رو خودت انجام بدی و بقیه خدمات رو بسپری به نیروها، ل ...

ممنونم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.