بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط اینو میدونم حتی اگه ناراحت هم شد، اجازه نده بابات ضامن بشه، به جز اینکه حرصشو شما میخوری میشه یه وظیفه ی همیشگی خانواده ت، جنگ اول به از صلح آخر است.
خانوما بابام چند بار ضامن اونیکی دامادمون شد اما چون خواهرم خودش شاغله و درآمدش بیشتر از شوهرشه نگرانی نداره اون نده خودش میریزه اما من تازه این ترم درسم تموم میشه بازم خودم کار داشتم یه چیزی
از همین میترسم. گناه داره بابام قسطای خودشو بده مال شوهرمو بدهههه
چرا قسطهای شوهرت رو بده؟
بحث کردن با احمق؛ مثل کشتن پشه روی صورت خودته، شاید پشه رو بکشی یا نه اما در نهایت حتما یه سیلی به صورت خودت زده ای...!https://instagram.com/a.d.r.i.n.a_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1qq59x9scyexxمنو فالو کنین لطفا..خاطرات و عکس
بخدا اگه اون مامانش رو بندازه. خیلی بی خیاله منم این بی خیالی هاشونو میبینم میترسم بذارم بابا ...
اونا احتمالا خیالشون راحته که پدرت اخر میخواد ضامن شه.ولی وقتی بفهمونی که نمیشه میرن دنبال کارای وام. خیلی بده خانواده این اقایون اتقدر پر توقع هستن.من بابام همه جوره پشتمونه حرص جوش قسطای مارو هم میخوره ولی پدر مادر خودش اصلا نمیدونن ما قسط داریم نداریم از کجا میاریم اخرشم شوهرم میگه بابام دستش بستس.البته فقط واسه ما😒