2777
2789
عنوان

تو رو خدا باردارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 25 پست
نگران نباش وقتی ضربان قلبشو چک کردی.منم اینطور میشدم بعد دوسه روز دوباره حرکاتش زیاد میشد

واقعا تو هم اینجوری شدی؟؟! وااای خدا از دهنت بشنوه، انقد حرکتش محکم و زیاد بود که بعضی وقتا خسته میشدم و شب قبلش بهش گفتم مامان چقد تکون میخوری؟! 😣 از فردا صبحش حرکتاش اینجوریه، همه فشاراشو به جون میخرم، فقط دوباره بشه مثل قبل 😔😔😔😔😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یک ربع ۵-۶ تا می گی زده، نگران چی هستی؟ اولا همیشه باید تو بازه های ۲ ساعت حرکات بچه رو شمرد. انتظار اینه که بعد از ۲۸ هفته، هر ۲ ساعت ۱۰ حرکت حس بشه (محکم یا آروم بودنش مطرح نیست). بعد هم بچه دایما جابجا می شه ممکنه این چند روز تو موقعیتی نسبت به جفت قرار گرفته که تو حرکاتش رو کمتر حس می کنی. حتی میزان حرکت جنین به غذای تو هم بستگی داره. “گرمی” خیلی بچه رو هایپر می کنه

تو یک ربع ۵-۶ تا می گی زده، نگران چی هستی؟ اولا همیشه باید تو بازه های ۲ ساعت حرکات بچه رو شمرد. انت ...

پس جاش عوض شده که هم جای زدن ضربه هاش و هم شدتش عوض شده؟؟!! من اکثرا سردی میخوردم، پس بیشتر گرمی بخورم ببینم چی میشه؟!!

واقعا تو هم اینجوری شدی؟؟! وااای خدا از دهنت بشنوه، انقد حرکتش محکم و زیاد بود که بعضی وقتا خسته میش ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم کلا وضعیت شما واسم پیش اومد کلا حرکاتش زیاد بود حتی از رو لباس مشخص بعد رفتم دکتر گفتم ماشالا شیطونه زیاد تکون میخوره بعد اومدم خونه حرکاتش کم و آهسته شده بود کلی گریه کردم و به غلط کردن افتادم که چرا گفتم حرکاتش زیاده من حتی رفتم سونو هم دادم که خداروشکر مشکلی نبود فقط بچه چرخیده بود بریج شده بود پاهاش پایین بود ضرباتش رو پایین و کمتر حس میکردم نگران شدم . بعد چند روز دوباره به حالت اول برگشت و حرکاتش زیاد شد الانم تو هفتش بعضی روزا کم و بعضی روزا زیاد هست که به موقعیت قرار گرفتنش بستگی داره  . همینکه تو ساعت چند بار تکون میخوره کافیه ریز و درشتش مهم نیست نگران نباش 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم اصلا نگران نباش منم کلا وضعیت شما واسم پیش اومد کلا حرکاتش زیاد بود حتی از رو لباس مشخص بعد رف ...

نمیدونی چقدددددر حرفاتون ارومم کرد، خدا خیرتون بده، خیال منو راحت کردید انشاالله خدا توو زایمانتون جبران کنه و یه زایمان رااااااحت راحت داشته باشید، واقعا ممنونم 😘😘😗😗

مال منم یک هفتست خیلی حرکاتش اهسته تر و کمتر شده  ولی چون حرکت داره حساس نشدم

عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍