2777
2789
عنوان

تصویربردارم گفت یا ساقدوشها شال شلوارشونو دربیارن یا نمیگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 68 پست
خانم شهری کی با اون سبک لباس توربان میذاره ،مگه مجبورید وقتی شرایطش ندارید

دهاتی جان برو عروسی مریم مومن بازیگر رو ببین که ایشون هم همینطوره مغزت هوا بخوره احتمالا عروسیت مال دهه هفتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست حرف بزن بیشعور اولا که اگه اینقدر عقب مونده ای به کسی که خارج تهرانه میگی شهرستانی دیگه برا عقل ...

گوه زیاد نخور دهاتی یکم عروسی بازیگران رو ببین مغزت هوا بخوره احتمالا از دهات پشت کوه و عروسی های دهه شصتی با ابروهای پاچه بزنی شیر میدونی زیر گلو

گوه میخوری سواد ودینگ نداری میای نظر میدی تو رو چه به عروسی مدرن

درست حرف بزن بیشعور اولا که اگه اینقدر عقب مونده ای به کسی که خارج تهرانه میگی شهرستانی دیگه برا عقل ...

دهنتو باز نکن که بو طویله های روستا اومد ازش کوه نخور کامنت برای پست ودینگ نذار وقتی سوادشو نداری

خوب کی با روبدوشامبر شلوار میپوشه

علت که نمیرسه زر نزن بیخود یکم آپدیت باش از مغز خاک خورده ت کار بکش پیرزن دهه شصتی یکم گوگل سرچ کن زمان ابرو پیوندی و چادر رنگی گذشته

عروسی مریم مومن رو برو ببین که ربدوشامبر و شلوار ساتن سفید ساتن داره بلکه مغز دهاتیتون یکم از آک در ...

از طرز صحبتت مشخصه چطوز ادمی هستی

از کوزه همان برون تراود که دروست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
عروسی؟عروس که شلوارنمیپوشه

ایشون بازیگر سلبریتی سینماست یکم آپدیت باشین زن های عقب مونده حرفهای صد من یک غاز نزنید این ست ترند هست برای عروس و تصویربرداری قبل جشن شماها از کدوم نسلین که نمیفهمیم ربدوشامبر و ساتن برای روز عروسی چه کاربردی داره یا توربان چه کاربردی داره

خز پارتی 😅

مریم مومن رو میشناسید ؟ سلبریتی ... یا همه بازیگرهای عروس شده ۱۴۰۴؟ همشون ست ربدوشامبر و توربان و شلوار داشتن قبل از پوشیدن لباس عروس ،مال کدوم دهه خزوخیلی هستین که نمیفهمین و ندیدین تاحالا لااقل ساکت بمونید ابروتون نره ، یکنفر لاکچری و امروزی نبود که بفهمه ،یکم سرچ کنید تو عروسی های سلبریتی های داخلی و خارجی یاد بگیرید زشته این حد از عقب ماندگی و ادعا

ساقدوش من شلوار و ربدوشامبر و توربان داشت اگر عقلت برسه چیزایی شکیل تر از مانتو و شال هم هست وقتی از ...

@niniyar این خانم به شهرستانی ها توهین میکنه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

عروسی مریم مومن رو برو ببین که ربدوشامبر و شلوار ساتن سفید ساتن داره بلکه مغز دهاتیتون یکم از آک در ...

@niniyar این خانم به روستایی ها توهین میکنه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن