2777
2789
عنوان

خانوما شما جای من بودین چیکار میکردین❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست
نه نیستن😔

متاسفانه نمیزاره بیرون بری که یه هنری یاد بگیری مگر اینکه اگه طلاق گرفتی بری پانسیون دانشجویی زندگی کنی و با مهریه اقساطی و کار کردن توی کارگاهها و کارخونه ها از پس هزینه هات بر بیای که اونم بچه رو مجبوری بدی بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه نمیزاره بیرون بری که یه هنری یاد بگیری مگر اینکه اگه طلاق گرفتی بری پانسیون دانشجویی زندگی ...

پانسیون دانشجویی کجاس؟ جای خواب و اینا هم میدن

پانسیون دانشجویی کجاس؟ جای خواب و اینا هم میدن

پانسیون دانشجویی همون خوابگاه دانشجویی هس مثلا همکارم از شهر دیگس اینجا پانسیون دانشجویی زندگی میکرد اره مبلغ کمی اجاره میگیرن که اونجا ساکن شن شب و روز در اختیارشونه

چقد مثلا؟

کاش میشد برگردی خونه خودتون پیش مادرت و اینجوری صرفا بری کار برای تامین هزینه های خودت دیگه کرایه خونه ندی..

توی گوگل جستجو کن پانسیون دانشجویی شهر....(هرشهر میخای) جستجو کن لیست خوابگاه و پانسیون دانشجویی هارو میاره جستجو کنی شماره تماس و ادرس میاره باهاشون تماس بگیر قیمت بپرس

کاش میشد برگردی خونه خودتون پیش مادرت و اینجوری صرفا بری کار برای تامین هزینه های خودت دیگه کرایه خو ...

خونمون یه جهنمه اگه برم اونجا میدونم ب شدت مریضی اعصاب میگیرم خواهر😔😔😔😔😔

🌹 عزیزم نگران نباش فوقش میری سرکار و هزینه پانسیون دانشجویی رو پرداخت میکنی

اگه برم گوشیو ازم میگیره پولی هم ندارم

خواهر برام دعا کن بدون من اینجا خیلی ب دعات احتیاج دارم