2777
2789
پیدات کنن چوب تو آستینت میکنن یه انگم بت میزنن

👌👌👌👌👌👌👌

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
از مشکلات فرار نکن باهاشون بجنگ زندگی هیشکییی گوووه تر از زندگی من نیست اما فرارو اصلا انتخاب نمیکنم ...

مگه زندگیت چه مشکلی داره؟ من توان مالی تنها زندگی کردنو دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه من چند بار زندگی میکنم

عزیز دلم خواهر خوبم زندگیتو بساز یام تحمل کن یا راضی ب طلاق فرار چیه اخه گزینه خوبی تو این جامعه نیس اونم واسه زن

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم

اتفاقا من یه خانم اینجوری میشناسم که بچه داشت یه دفه غیبش زد بعد دو هفته زنگ زد گفت من ترکیه ام از دستتون فرار کردم دیگه دنبالم نگردین ولی همه میدونن مقصرش شوهرش و خانواده شوهرش بودن انقدر اشغال و پست بودن که زن بدبخت راضی شد بچشو بزاره و در بره 

مگه من چند بار زندگی میکنم

آی گفتی😪 منم همینو با خودم میگم همیشه اما این راهش نیست

دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز

همه چیز ک توان مالی نیست دوستم

آدم یه راهی رو انتخاب میکنه ک عاقلانه و منطقی باشه و عزت و آبرو توام باشه 

هر چیزی  بالاخره یه راهی داره ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
برم شهردیگه خونه ی اقوامی چیزی تا یه مدت خونه بگیرم و ادرس ندم ب کسی

الان حالت خوب نیس که این تصمیم ناجور به ذهنو فکرت خطورکرده بعداً پشیمون میشی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

از چی میخای فرار کنی مشکلت چیه!؟

فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
اگه پدر یامادر داری برو خونه اونا فرار چرا؟ ببین بیرون بهتر ازخونه نیس خصوصاً وقتیکه به خاطر مشکلا ...

ده ها بار رفتم اونجا میاد یه لنگه پا وایمیسه در خونمونتا نرم پس نمیره 

گلکم بنده رو میبینی هیو حاضر سه تا خونه بناممه  قیمتشون معمولیه نه پایین نه بالا ولی خب میتونم تنهایی زندگی کنم اما ازراهه فرار نههه اصلااا .....گذاشتم بازم ازش بگیرم یه چیزایی بعد.... از راه درستش برم