آری۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 807 عنوان بچه ها نظرتون راجعبه فرار یه خانم متاهل از خونش چیه؟ 2038 بازدید | 178 پست کسیکه اصلا نمیخواد به زندگی ادامه بده و به هیچ وجهم طلاقش نمیدن باید چکارکنه 1397/03/30 | 05:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minaaaaaaa عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 668 😑😑😑😑بی راهس نرو فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
امضامو عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 813 کجا فرار کنی مثلا دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
minaaaaaaa عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 668 چون یا باید بسوزیو بسازی یا باید بمیری دومی ک هیچ انشالله تنت سلامت باشه اولی بهتره بنظرم فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
بهانه21 عضویت: 1389/07/21 تعداد پست: 11542 هیچی یه انگی هم بهش میچسبونن یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
آری۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 807 کجا فرار کنی مثلا برم شهردیگه خونه ی اقوامی چیزی تا یه مدت خونه بگیرم و ادرس ندم ب کسی
امضامو عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 813 از مشکلات فرار نکن باهاشون بجنگ زندگی هیشکییی گوووه تر از زندگی من نیست اما فرارو اصلا انتخاب نمیکنم دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
آری۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 807 چون یا باید بسوزیو بسازی یا باید بمیری دومی ک هیچ انشالله تنت سلامت باشه اولی بهتره بنظرم مگه من چند بار زندگی میکنم
minaaaaaaa عضویت: 1396/09/04 تعداد پست: 668 برم شهردیگه خونه ی اقوامی چیزی تا یه مدت خونه بگیرم و ادرس ندم ب کسی پیدات کنن چوب تو آستینت میکنن یه انگم بت میزنن فقط اونجایی ک محسن چاووشی میگه همیشه میلنگه یه جای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم
امضامو عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 813 برم شهردیگه خونه ی اقوامی چیزی تا یه مدت خونه بگیرم و ادرس ندم ب کسی نه آبروت میره نکن اینکارو پا پنبه سره شوهرتو ببر این کارت نهاایت سادگیتو میرسونه دوست عزیز مخالف نظره شخصیه منی ریپلای نکن همینطور که نظره شخصیه منو قبول نداری منم صدبرابر مال تورو قبول ندارم..پس ریپلای نکن دوست عزیز
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 اگه پدر یامادر داری برو خونه اونافرار چرا؟ببین بیرون بهتر ازخونه نیس خصوصاً وقتیکه به خاطر مشکلات که توی خونه داری بخوای فرارکنی ازخونه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم