2777
2789

پنجشنبه میخواستم برای دخترم یه تولدکوچولوبگیرم وازدوهفته قبل هم به خانواده همسرم(مادروخواهرشوهرم)اطلاع دادم.

حالاشنبه همین هفته حال دایی شوهرم بهم خورده واورژانسی بردنشون بیمارستان وبایدعمل میشدن ک بخاطرمشکل قلبی ک دارن نتونستن بیهوششون کنن وفعلامتاسفانه بیهوش شدن ومعلوم نیست بشه عملشون کنن یانه!!!امشب ک شوهرم به مامانش زنگ زدمامانش خیلی ناراحت بود

حالامن موندم تولدروچیکارکنم؟ازطرفی به دخترم که ۷سالشه قول تولد دادم وهمه وسایلشم گرفتم وحتی کیکشم پختم ک فرداخامه کشی کنم وازطرفی هم میترسم مادرهمسرم ناراحت بشه ونیاد.

واقعاموندم چیکارکنم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای دخترتو دعوت کن باهم خوش باشن

بنظرم خانواده شوهرت الان اعصاب تولد که ندارن هیچ تازه محکومتم میکنن که خیلی بی فکرو بی محبتی که تو این موقعیت تولد گرفتی

به حدی هیچی برام مهم نیست که اگر مشکلی باهام دارین خودتون حلش کنین ! 🚶🚶