2777
2789
عنوان

نزدیک بودسکته کنمااا به همسرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 69 پست
به نظرم خیلی عادی تو حرفای معمولی که میزنید بگو وای مردا چه بی حیا شدنو و تعریف کن براش اما عادی باش ...

اره این بنظرم خوبه

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه هر کسی پیش میاد از این چیزا..بهش فکر نکن 

اخه محیطمون کوچیکه و همکارن از همینش میترسم

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
به نظرم لازم نیست که بگی ...چون میگی یه محیط بسته هستین .حتما شوهرت بفهمه کار به جاهای باریک کشیده م ...

دقیقا میدونم ک می افته دنبالش چون چندبار بهم تذکر داد

خاک تو سر مردای هیزه چشم چرووون    

خاک عالم برسرشون میدونم ک طرف متاهلم هستاااااا اخه اینجاهمه متاهلن و تازه ازدواج کرده 

عزیزم امیدوارم که دفعه آخر باشه که براتون پیش می‌آد ولی وسط این استرس چرا خودتون احساس گناه می‌کنید؟ یعنی چی که می‌گید لباس مورددار و آرایش و ... ؟ شما هر ریختی هم که داشتید اون آقا خطاکاره و نباید خودتون رو به هیچ‌وجه مقصر بدونید.

همه‌اش تقصیر تبلیغات منفی‌اییه که در مورد پوشش و آرایش زن‌ها می‌شه که اینجوری یک زن احساس گناه داشته باشه

بنظرم گفته شه بهتره اما یه جوری که همون حسی که داشتید منتقل بشه

اصلا از گفتنشم میترسم

خاک عالم برسرشون میدونم ک طرف متاهلم هستاااااا اخه اینجاهمه متاهلن و تازه ازدواج کرده 

اره واسه خودمم چندبار پیش اومده دیگه چیکار کنیم

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش    
عزیزم امیدوارم که دفعه آخر باشه که براتون پیش می‌آد ولی وسط این استرس چرا خودتون احساس گناه می‌کنید؟ ...

اصلا نمیدونم بخدا 

نمیدونم چیکارکنم ماهمش اینجا خوب میگردیم ک برا شوهرامون بدنشه اصلا نمیدونم مرتیکه چی میخاست ازماک معلوم بود متاهلیم و بچه داریم

نگو عزیزم چرا بی خودی به شکش میندازی بدن دیگه نمیزاره تنهایی بری بیرون،اگه تکرار شد بش بگو.

دقیقا همش بهم میگه اینجا مواظب باش و اینا زیادم اهل بیرون رفتن نیستم بعد عمری گفتم ی بادی بخوره ب سرمون

جانم مریض روانی زیاد شده،مزاحمت بوده

بعد هم تقصیر تو نبوده که میگی ارایش و لباس مورد دار.بنظرم نگو اگه ادامه پیدا کرد شکایت کن.مواظب خودتم باش

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست