2777
2789
عنوان

نزدیک بودسکته کنمااا به همسرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 69 پست
جانم مریض روانی زیاد شده،مزاحمت بوده بعد هم تقصیر تو نبوده که میگی ارایش و لباس مورد دار.بنظرم نگو ...

نمیدونم والا همش میترسم بگن اینجوری 

الانم دلم میخاد پیگیری کنم ولی بخاطر ابرو همسرم چیزی نمیگم 

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
من از عاقبت جامعه میترسم😩

😔😔😔😔😔

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا همش میترسم بگن اینجوری  الانم دلم میخاد پیگیری کنم ولی بخاطر ابرو همسرم چیزی نمیگ ...

یعنی چی؟چی بگن؟مگه به دیگرانه

بزار هرچی میخوان بگن.

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛موجیم که آسودگی ما عدم ماست

تو مجتمع  سازمانی  هستین؟ 

واللا طرف خیلی دل و جرات داشته و هم چنین پررو بوده که دنبال خانوم همکار افتاده ! 

شایدم مهمون اومده اونجا 🤔

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
یعنی چی؟چی بگن؟مگه به دیگرانه بزار هرچی میخوان بگن.

متاسفانه محیطمون اینجوریه عزیزم 

تو مجتمع  سازمانی  هستین؟   واللا طرف خیلی دل و جرات داشته و هم چنین پررو بوده ...

دقیقا همونجا هستیم 

نمیدونم کی بود بخدا

نمیدونم 

نگو 

چون گاهی وقتا ممکنه اصلاً تو را نشناسه وازاین اتفاقا بیوفته

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بیان اینجور مسائل با همسر فقط ایجاد حساسیت و محدودیت میکنه 

اره خودمم همینو میگم فک کنم اینبارو بیخیال بشم

دقیقا همونجا هستیم  نمیدونم کی بود بخدا

خونه سازمانی کجا؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نگو  چون گاهی وقتا ممکنه اصلاً تو را نشناسه وازاین اتفاقا بیوفته

شاید

خونه سازمانی کجا؟

نگم بهتره

حالا یه چیز جالب تعریف کنم 

من بعضی روزا از خونه در میام بیرون یه پسر 26 هفت ساله تو همسایگی مونه انگار اونو تو راه ببینم لبخند میزنه سرشو برام تکون میده 😑

منم اینجوریم: 😕 

همش میگم یکی ببینه چه فکری میکنه

خدا جونم خودمو به خودت سپردم 💖 نگرانی ندارم 💖میدونم تو برام قشنگترینا رو میسازی 💖