2777
2789
عنوان

نزدیک بودسکته کنمااا به همسرم بگم؟

1117 بازدید | 69 پست

امروز دوستم اومد پیشم گفت بریم بیرون یکم پیاده رویی گفتم باشه هردوتامونم بچه ب بغل داشتیم برمیگشتیم یه مرده افتاد دنبالمون قلبم اومد تو دهنم تا خود خونه اومد همش اشاره میکرد همش میترسیدم شوهرم ببینه و شربشه خداروشکر ندید 

ما تو یه محیط کوچیک هستش خونمون ک همه همدیگرو میشناسن و همکارن ما اون اقارو نشناختیم ولی فک میکنم اون مارو میشناخت وای میترسم شربشه اینقد قلبم تند میزد ما نه ارایش داشتیم ن لباس مورد داری مطمئنم نیتش هم رسوندن ما نبود چون چندبار دور زد افتاده بود دنبالمون همشم اشاره میکرد

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

ما حتی حلقه بدست بودیم و بچه به بغل میترسم خدایا

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مریض روانی زیاد شده چرا به خودت میگیری؟!

اخه خلوت بود و دقیقا ازکنار ما رد میشد و اشاره میکرد

بگو به نظرم

نمیدونم 

اره به شوهرت بگو ولي با يه لحني كه يعني خيلي ترسيدي و نگراني يجوري كه نخواد تازه بهت طعنه بزنه

شوهرم خیلی حساسه اصلا نمیدونم چیکارکنم

خاک تو سر مردای هیزه چشم چرووون  

تیکر سالگرد عروسیمه💋میشه برای خوشبختی و خونه دار شدنمون یه دونه صلوات بفرستین مچکرم  لَبخنـدتــ زندگـےِ مـَن اَستــ💖زندگـے کـُن براےِ مـَن جـــٰانـَم💋                                           خدای مهربونم مراقب خونواده م و همسر عزیزم باش