2777
2789
عنوان

پیامای یه پسر نامرد💔براتون گذاشتم

3737 بازدید | 167 پست

من فقط بش گفتم برام خواستگار اومده بابام میگه باهاش صحبت کن منم به بابام تورو گفتم ب

بابامم گفته بهش بگو بیاد جلو... حالا پیاماشو بخونید

+من: من رابطه بی هدف نمیخوام

درکت میکنم شاید الان نتونی جدی ترش کنی چون درگیر درسو دانشگاهی ولی اگر واقعا بعد از دانشگاهت هم قصدت ازدواج با من نیس پس منو بازی نده و بیشتر از این وابستم نکن مرسی🥲❤

_اون: ببین من دانشگام یسال دیگ تموم میشه 

معلوم نیس کدوم شهر بیوفتم و قاعدتاً شهرهای دور میوفتم شاید تو‌ نتونی با من بیای و الکی منتظر من بمونی شاید نشد ک اثن ازدواج کنیم 

+من: پس کلا ازدواج رو نمیخوای درسته؟

_اون: اره

+من: من مشکلی با شهرت ندارم عزیزم

نظر خودتو میخوام بدونم همین

تو ازدواج رو میخوای یا نه ؟

_اون: ببین عزیزم نمیتونم بهت قول صدی بدم و هیچی معلوم نی و من ازدواجو نمیخامکلا نمیخام ازدواج کنم اثن و همسری در کار نیسمن وظیفمو برات انجام دادم 

+من: لطفا اگر میخوای با کسی وارد رابطه شی بهش قول ازدواج نده ... رابطه جنسی با دختر به بهانه ی ازدواج پست ترین کار ممکنه و واقعا پسری که ناموس خودش براش مهمه با دل کسی بازی نمیکنه مراقب خودت باش خدافظ 

_اون:عزیزمخدافظ عشق ابدی من🙂🥲❤️

عشق ابدی من 

وات 

🤣🤣🤣🤣🤢

عجب شیادیه 

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آشغالیه 😡

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

باهاش رابطه داشتی؟ 

چه آدم کثیفیه

اینایی که اینطوری تموم میکنن

خداحافظ به یادتم یا فلان یاعزیزم

ایناپستتتتت ترین آدمای روی زمینن

ازاینان که با100نفردیگم هستن

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

اسی چند وقته باهمین ؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴