2777
2789
عنوان

وارد زندگی متاهل ها نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 82 پست

من با توجه ب رشته ام کارورزی بیمارستان بودم همون دو سه ماه فهمیدم ک هیییییچوقت نمیخوام با ی پزشک ازدواج کنم

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونین تصور کنین ک مخصوصا شبا و شیفت شب چی ها ک رخ نمیده بعضی از دختزای دانشجو پرستاری همه جور ارایش میکنن و قیافه میزنن ک فقط و فقط مخ پزشکارو بزنن! باز ک این عقد کرده نمیدونم چقدرررر صیغه میشن! فقط چون پزشکا پولدارن! البته این ی چیز کلی ک نیس بعضی اینطورن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
😐الان مد شده یه طبقه بالاتر میسازن بدون خرابی قبلی 

همچین مدی کاردستشون میده مردی که به زن اولش وفا نکرد به زن دومش جفا میکنه خدا جای حق نشسته  زندگی زن وشوهری باید از ریشه محکم باشه طبقه دوم رو خرابه دوام نمیاره 

نمیتونین تصور کنین ک مخصوصا شبا و شیفت شب چی ها ک رخ نمیده بعضی از دختزای دانشجو پرستاری همه جور ارا ...

اونوقت واس اینه یه لحظه بیان بالاسر مریضای بدبخت ما باید بریم یه ساعت التماسشون کنیم

جالبه همه میگن خانوما نیان وارد زندگی مرد متاهل بشن. ولی یه نفر نمیگه مرد متاهل رو نده به طرف، یا زندگیشو بچسبه!!! 

تا مرد چراغ سبز نشون نده، هر زن یا دختری دمشو میذاره روی کولشو میره.. 

الان شما اگر بدونید شوهرتون چون خانومی نمیاد سراغش بهتون وفاداره براتون لذتبخشه ،؟ یا اینکه بدونید ممکنه کسی هم بیاد طرفش ولی خود شوهزتون رو نمیده؟؟؟!! 

جالبه همه میگن خانوما نیان وارد زندگی مرد متاهل بشن. ولی یه نفر نمیگه مرد متاهل رو نده به طرف، یا زن ...

مرده خاک برسری ک بعد این همه وقت زندگی و اینکه زنش براش بچه بدنیا اورده و بزرگش کرده و زحمت اون زندگیو کشیده میره سراغ یه دختر از خدا بیخبر و خام مطمنا خیلی مقصرتره

چرا هي ميگين جنس مؤنث به خودش رحم نميكنه؟! مگه جنس مذكر به خودش رحم ميكنه؟

تا حالا نديدين يه مرد به زن متاهل پيشنهاد دوستي و ... بده؟ اونم با اطلاع كامل از تأهل زن؟!

پس ميبينين كه جنس مذكر هم همينه. اگه تعداد خيانت زنا به شوهرشون كمتره دليل بر اين نيست كه مردا به خودشون رحم ميكنن و دور و بر زن شوهردار نميرن، دليلش شعور بالاتر جنس مونثه اتفاقاً كه اون درخواست رو قبول نميكنه. حالا البته كار به يه عده زناي آشغال و مريض ندارم كلي گفتم.

از نفر سوم دفاع نمیکنم. ولی اونی که در درجه اول باید به اون زندگی متعهد باشه اون  اقاست. نفر سوم که به کسی تعهدی نداره.

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی