2777
2789
عنوان

وارد زندگی متاهل ها نشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 82 پست

خدالعنت کنه این زنهای خائن وخونه خراب کنو...اه اه اه  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان طرح چند همسری مد شده واه واه 😒 هر نر میتونه چهارتا بگیره چهل تا صیغه🤐 دیروزم تبلیغش بود ای ...

اتفاقا چند همسری دیگ از مد افتاده

الان خیلی از چهره های سرشناس دنیام مثل گذشته با چند نفر نیستن و با یک نفر زندگی میکنن

اتفاقا چند همسری دیگ از مد افتاده الان خیلی از چهره های سرشناس دنیام مثل گذشته با چند نفر نیستن و ب ...

عزیزم متوجه نشدی کامنت من طنز تلخ داره

من اشاره غیر مستقیمم به تاپیک پربازید دیروز بود😊

که خانمی توش تبلیغ این کارو میکرد به شدتم راضی بود

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!

خدا همه دردهای عالمو بریزه تو جونش،بدبخت زن دکتره چه می کشه.... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کاش می شد قانونی باشه این کثافتهارو با اسید سوزاند.....

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 

از مرده بیشتر چندشم شد تا دختره ... درسته کار هردوشون زشته ولی باز میشه گفت یه دختر ۲۲ ساله ممکنه از سر باد جوانی و عطش قدرت این کارارو بکنه ولی مرده با ۴۷ سال سن واقعا خاک تو سرش 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

جنس مؤنث به مؤنث رحم نمیکنه پهن میشن وسط زندگی همدیگه.اونوقت همینا خواهان جامعه ی پاک و امنیت خانوادگی هستن😓 

دستیار دندون پزشک که زن هست میشناسم که خودش متاهل بود، دکتری که پیشش کار میکنه رو از راه به در کرد خودش طلاق گرفت رفت صیغش شد.دکتره هم متاهله الان