2777
2789
عنوان

شوهره شمام بی معرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 110 پست

دلخور نباش شوهر من كه ميگه اگر به روز كسي زد به ماشينت يا خودت زدي فقط در شرايط حاد به من خبر بده ( يعني وقتي مردم يا كشتم)، در غير اين صورت اصلا زنگ نزنم بهش

خداوند سر را آفريد تا بر روي گردنتان قرار گيرد، نه در زندگي ديگران...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شوهر من ازون ور بوم افتاده . یواش یواش بعد ده سال داره استقلال منو به رسمیت میشناسه. من یه شهر ...

من دوست ندارم

بايد فكر باشه

من مريض شم خودم برم دكتر كه چي؟ پس اون چيكارست

سليقه ها و عقايد فرق داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ینی نباید بهم حدقل زنگ میزد ؟ اینکه اصلا نگرانم نشده و خوابیده نارحتم

بابا ده دقیقه طول کشیده دیگه خودت گفتی من بت زنگ میزنم اونم گفته فعلا کار داری حالا ی ساعت میکوشت و زنگ نمیزد ی چیزی

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
من شوهرم نمیذاره برم دم تعمیر کار.کلا خیلی کارهامو میکنه.ولی یه جاهایی دیگه حرصم میده

خیلی خوبه اینجوری نامزده من اصلا یه جوریه مثلا اگه پیشم باشه یه مرد نگاهم کنه میخواد بره طرفو بزنه ولی ی وقتایی اینجوری بی خیاله من دوست داشتم تعصبش بجا بود مثلا اینکه همین نزاره تعمیرگا برم خوب قشنگه

من دوست ندارم بايد فكر باشه من مريض شم خودم برم دكتر كه چي؟ پس اون چيكارست سليقه ها و عقايد فر ...

اشتباه نکن.شوهرم از تهران خودشو رسونده بود به بیمارستان توی اون شهر دیگه. ولی اون روز درسته بهش نباز داشتم ولی حس کردم نگاهش پدر به فرزنده. یعنی من رو بی دست و پا قلمداد کرده بود . یجورایی حس کردم فکر میکته عرضه دکتر رفتن هم ندارم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
واقعا ینی دوست داشتی خودت انجام بدی و نگران نشه؟

کار خاصی نیس ک .. نگران چی بشه

من فکر میکنم از پس خودم بر میام و ازین ک هی چک بشم متنفرم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ببخشید ها اما هر تاپیکی میرم میبینم خیلی برعکس متن تاپیک حرف میزنی و کلا پز میدی اون از تاپیک مادر د ...

متاسفم براي طرز فكر زشتتون

تاپيك مادر ديروز چيه؟ يادم نمياد

نوشتم كه ي عده ميگن پز

منظورم شما و امثال شما بود

مدل شوهرم اينه چه ربطي به پز داره

پس خانمي كه شوهرش دم بيمارستان بوده بعد دوساعت پزش بيشتر بوده

يكم خودتونو اصلاح كنيد كه هر چيو پز ميبينيد

نذاريد حس حسادت درونتون غلبه كنه و همه رو پز ببينيد سليقه شوهرا فرق داره

پز چيه عزيزم

يكم حس حسادتو فروكش كن بهتره

واسه خودت ميگم

تیکر تولد چهار سالگی پسرم