2777
2789
عنوان

چی میشه که یه دختر چندسال بعد بهم زدن نامزدیش هنوز پیگیر پسره ست🤔🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 39 پست
نه عزیزم معنیش رو میدونیممنتها دلیل نمیشه هر رابطه ای به رابطه ی جنسی ختم بشهادم واسش فرصت پیش میاد ...

هر جور راحتی همونو بگو 

خیلی خوبه که آگاهانه به این رابطه فکر میکنی و حواست هست

یه نگاهی به تاپیکهای قبلیت انداختم

یه جا گفتی وقتی رفتم سرکار عشقم ولم کرد

عزیزم قدر خودتو بدون  مردها الان باید از خداشون باشه همسرشون سرکار بره و دستش تو جیب خودش باشه

حتی اگر روزی روزگار ی از هر نظر تامین مالی بودی بازم به کار و تحصیلاتت ادامه بده چون زندگی خیلی پیچیده تر از اونی هست که به نظر میاد

و آخرین توصیه ام به شما و تمام خانمهای مجرد اینه که توی رابطه به منظور ازدواج مرد باید مشتاق تر باشه که سربگیره وقتی دختر بیشتر بخواد مردها ناز میکنن و وارد رابطه جدی نمیشن

وطن ای مادر غمدیده ام.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر جور راحتی همونو بگو خیلی خوبه که آگاهانه به این رابطه فکر میکنی و حواست هستیه نگاهی به تاپیکهای ق ...

بنظرم همه ی خانوما از یه سنی به بعد آگاهانه فکر و عمل میکنن

شرایط زندگیم باعث شد نسبت به بقیه ی همسن و سال هام پخته تر عمل کنم داخل این موارد،چون بحث یه روز دو روز نیست که آدم بگه میگذره

منم با توجه به همین بالا پایین ها  میگم  الان خوب نیست این رابطه رسمی بشه

دلتنگ آواز قو🦢
وقتی رابطمون رسمی نیست چرا بگم خاستگارملت با شوهر عقدیشون رابطه ندارنکی با دوست پسر رابطه داره آخه

خداروشکر معلومه شما از اون دسته دخترا نیستین...وگرنه اتفاقا ملت(دخترا) تا با یکی دوس میشن زودی خودشونا وا میدن دیگه شوهره عقدیشون که فبها  ..توی همین سایت تاحالا یه عالمه دختر اومدن نوشتن با پارتنرم رابطه داشتم وحالا حامله نباشم یا نوشتن با پارتنرم رابطه ی سطحی داشتم و از این چرندیات...برای همین آدم اسمه پارتنر که میاد حالش بهم میخوره

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

خداروشکر معلومه شما از اون دسته دخترا نیستین...وگرنه اتفاقا ملت(دخترا) تا با یکی دوس میشن زودی خودشو ...

اونا اکثرا سنشون پایینه یا تصمیمشون عقلانی نیست

بنظرم عشقی که بخاطر رابطه ی جنسی بمونه یا بره واقعی نیست

دلتنگ آواز قو🦢
چند سال

تو تاپیکای قبلیت گفتی از وقتی سرکار رفتی دوستت بهت بی محلی میکنه

الان میگی با کارکردن مشکل نداره

شاید اون دختره راست میگفته که شکاکه و بادرس وکار مشکل داره

خوب چشاتو باز کن بعدا پشیمون نشی

تو تاپیکای قبلیت گفتی از وقتی سرکار رفتی دوستت بهت بی محلی میکنهالان میگی با کارکردن مشکل ندارهشاید ...

رفتارش چند هفته ی اول یجوری بود

کلا هر وقت تو زندگیم موقعیتم عوض میشه اولش یکم گارد داره بعدش خودش خوب میشه

انگار احساس خطر داره

دلتنگ آواز قو🦢