2777
2789
عنوان

شوهره شمام بی معرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 110 پست
به نظرم شما رو خیلی قبول داره، احساس میکنه قوی هستی و توی این مسائل احتیاجی به کمکش نداری 

واقعا مردا الان خیلی پرو شدن من قبلا رانندگی نمیکردم شوهرم از سرکار میومد بعد با هم میرفتیم خرید چقدر هم خوب بود یه وقتی هم برا خرید داشتیم الان که رانتدگی میکنم‌ میاد خونه میگم‌نون  میخواییم میگه خودت برو همه چیز میندازه گردن خودم 

ببخشیدولی اگه پرنیست اسمش چیه

دقیقا 😆😆😆😆

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردای حدید با قدیم فرق دارن بهت برنخوره ها بی غیرت شدن ک و ن کار ندارن انتظار دارن زن هم بیرون کار ک ...

اره من تو دوره آشنایی فک میکردم مثل مردای قدیمه تعصبش غیرتش اما گاهی نا امیدم میکنه مثل امروز

خیلی خوبه اینجوری نامزده من اصلا یه جوریه مثلا اگه پیشم باشه یه مرد نگاهم کنه میخواد بره طرفو بزنه و ...

عزیزم هر مردی یه بدی داره یه خوبی میگم من شوهرم نمیذاره دم آپاراتی و اینجور جاها برم.ولی بقیه جاهاروهم باید خیلی بهش بگم تا بذاره.کلاتنها خوشش نمیاد جایی برم همش میگه به دوستت بگو بیاددنبالت منم خجالت میکشم واسه هر کاری بگم بیاد دتبالم

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
خیلی خوبه اینجوری نامزده من اصلا یه جوریه مثلا اگه پیشم باشه یه مرد نگاهم کنه میخواد بره طرفو بزنه و ...

چکار میکرد ؟؟

بلند میشد از ی شهر دیگه میومد پنچری ماشینتو میگرفت تا تنها نری فعلا تو عقدی و خونه باباتی فعلا وظیفه اوناست این کارا نامزدت ازت دوره

ب چتری موهای لختت قسم یکی چتر میخواست دستم بده .......خیانت نکردم ب بارون و تو ببین خیس خیسم خدا شاهده.......
انقدر واستگی رو واسه یه خانم اصلا نمیپسندم

دقيقا

الان ي عده ميگن پز چون دوست دارن

ي عده ميگن مرد گير كه دوست ندارن

قربونتون كه اينو گفتيد

اون ي عده كه ميگن پز اگاه شن

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
اره من خودم مستقلم ازینایی نیستم ک کاری از دستم بر نیاد ولی حدقل دوست داشتم ببینم نگرانمه خوب حس بدی ...

نگرانی بابت چی ؟ تو خیابون که نمونده بودی. یک جایی بودی که باید کارت تموم میشد میاومدی بیرون. خیلی حساس نباش به نظرم 

من یکی اصلا برام مهم نیست شوهرم ببرتم دکتر یا مثلا همش نگرانم باشه دست پا چلفتی ک نیستم خودم میتونم ب کارام برسم .ولی تو این شرایط شما فک کنم چون شما همیشه همه کاراتو خودت انجام دادی شوهرت باورت داره و اینکه خسته هم بوده و شهر دیگه کاری از دستش بر نمیومده .چون این دفه قهر کردی دفعه بعدی دیگخ تکرار نمیکنه .مردا یاد ندارن خیلی چیزارو باید بهش یاد بدی حالا ی دفه اشکال نداره عزیزم

به نظرم شما رو خیلی قبول داره، احساس میکنه قوی هستی و توی این مسائل احتیاجی به کمکش نداری 

اره من خودم چون چند ساله ماشین دارم از اون بیشتر سر در میارم ولی من دوست نداشتم اینجوری باشه مثلا اگه خواهراش بودن تا خیالش راحت نمیشد ده نفرو پیششون نمیفرستاد خوابش نمیبرد 😢

متاسفم براي طرز فكر زشتتون تاپيك مادر ديروز چيه؟ يادم نمياد نوشتم كه ي عده ميگن پز منظورم ش ...

برو بابا حسادت اونم به یکی که پشت نت تو دنیای مجازیه اصلا نمیدونم حرفاش راسته یا دروع یا داره عقده های درونشو خالی میکنه اتفاقا وقتی میگی پز دادن نیس یعنی میخوای پز بدی اون خانومم گفت شوهرم اینجوریه چون هستن اما شما چند تا تاپیک دیگم دیدم وسط تاپیک دختره میگه مادرم دوسم نداره شما میگی اتفاقا مال من داره طرز فکر تو زشتته که دنبال دیده شدنی تو تاپیک همدردی کن نه کلاس بزار فقط همدرد باش ممنون میشم کلا نخوای موعظه کنی کسی رو 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 
حتما خسته بوده منم اوایل ازدواج ناراحت میشدم ازدابن رفتارا ولی بعدش دیدم واقعاداره انتظاراتم ازش مثه ...

اخه من اگه بودم با اینکه اون مرده و من زن تا خیالم راحت نمیشد خوابم نمیبردش

برو بابا حسادت اونم به یکی که پشت نت تو دنیای مجازیه اصلا نمیدونم حرفاش راسته یا دروع یا داره عقده ه ...

متاسفانه در خودم نميبينم با شما بحث كنم

شما تو حسادت بموني بهتره

😅

تیکر تولد چهار سالگی پسرم