2777
2789
عنوان

شوهره شمام بی معرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 110 پست
ولی استارترمن بودم حتما بهش میگفتم که ازدستش ناراحتم شایدواقعانمیدونه توناراحتی

چرا زودی باهاش قهر کردم میدونه من حساسم اگه بی اهمیت باشه خودشم فهمید نارحتم😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوست خوبم من خیلی وقته شمارو میشناسم از کاربرای قدبمی هم هستم ولی گل من الان استارتر گناه داره ...

ممنونم که باهام صحبت کردین آروم شدم اون موقع فقط میخواستم گریه کنم

منم تو چند تا تاپیک دیدم ک عروس کوچولوی عزیز اومده نظر مخالفو داده و بقول دوستان پز داده  نارا ...

عزیزم نرود میخ آهنی در سنگ اون تاپیکم دیگه رو مخ استارتر رفته بود کلا مدلشه بحث باهاش بی فایدس 

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته