2777
2789
عنوان

مگه مطلقه ها تو چاه هستن 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 117 پست
آره خوندم وبهم بر خورد  مطلقه نیستم  اما طلاق یه مرحله از یه زندگیه به بنبست خورده هست&n ...

دقیقا کی اخه حاصره زندگیش بهم بخوره ببین طرفت چی کرده اعتیاد کتک خوردن کار نکردن و کلی مشکل دیگه یه زن چیکار کنه اخه

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتا مطلقه ها خیلی خوشبخت تر و نجیب تر و عاقل تر از متاهل ها هستن آرامش بیشتری هم دارن 

هرچه سنگه برای پای آدم لنگه.

اونیکه طلاق گرفته خودش ی کوله بار ازغمه از غصه و ناراحتی.

اینجورآدما همیشه و همه جا تشویش ذهنی دارن.

نمیدونم چرا بعضیا سعی در بیشترکردن این درد دارن

من خودم تقريبا8سال پيش جداشدم الان اگه يادش بيفتم صدربارشكرميكنم وهم خودموتحسين ميكنم هم پدرومادرموكه پشتم بودن ونزاشتن باخفت زندگي كنم-هميشه هم ميگم دخترمم بايدجوري بزرگ بشه كه توي شرايطي كه نميتونه ونميخوادمجبوربه تحمل نيست

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

اخه  نیز ک از خوشی جدا شدیم .    ان شاءالله  سر خودش نیاد  اخه  میدونی از دور نگاه کردن و حرف زدن ک هنر نیس

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

والله ما طلاق گرفتیم درست اما نه راضیم زندگی کسی به هم بخوره نه دلمون میاد چاه اینام زندگی نمیکنیم والله خودمونیم و دلمون

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

خواندم اره نباید ی چیزی رو روی هوا گفت‌من‌ دیدم خیلی‌ها نگفتن چاه و این چیزها طرف مشکل داره با شوهرش حالا اصلا دقیقا‌هم مشکلش معلوم نیست چیه میگه برو طلاق بگیر خوب بد اگه بعد طرف ببینه ب اشتباه جدا شده خیلی ناراحت میشه ولی اگه ن واقعا شوهرش لیاقتشو نداشته و جدایی تنها راهش بوده اره جدایی هیچوقت هم پشیمون نمیشه تازه خوشحال میشه همین جوری الکی عمرشو هدر نداد