2777
2789
عنوان

مگه مطلقه ها تو چاه هستن 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 117 پست

طلاق هم مثه ازدواج از حکم ها و دستورهای خداست اگ بد بود خدا هیچوقت اجازه طلاقو ب کسی نمیداد درسته بعضی وقتا آدم باید تو زندگیش کوتاه بیادو ببخشه ولی اگ بعداز بخششای زیاد طرفت آدم نشد نمیشه ک عمرتو حروم اونطرف کنی پس این بنده خدایی ک این حرفو زده فک میکنم از عهد قاجار اومده

کمربند یک مرد حریم خاصی دارد: ✌جا اگر باز شود,شلوار از پای انسانیتش می افتد:💥یکی برای لذت با نامحرم 💥و دیگری برای تنبیه تنها محرمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا یعنی اینجا  اونایی ک بهشون میگن طلاق بگیر صرفا با حرف  بقبه میرن طلاق بگیرن!!  عقل و هوش و  ادراک مگ ندارن خودشون😕

باردار نیستم تیکر رسیدن به خواستمه میشه  یه صلوات بفرستی برام؟؟ 🌼🌼🌼

خب اون كه دستهاش بهشتيه دست بقيه رو بگيره بي ادب اول بهتر احترام گذاشتن ياد بگيره اون خانمي كه طلاق گرفته پراز درد بايد مرحمي باشيم نه نمكدان 

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
اورمیه

اصلا به دل نگير اين ادمها اگه شعور و عقل داشتن كه ما زنها تو اين جامعه اينقد بدبخت نبوديم 

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
اصلا به دل نگير اين ادمها اگه شعور و عقل داشتن كه ما زنها تو اين جامعه اينقد بدبخت نبوديم 

اره بخدا همین اینا بدبخت کردن اون خانوم استارتر شوهرش تا نصفه شب میره زن بازی اونم زنگ زده پلیسکه بهترین کاره خوب بدبخت چیکار کنه نمیتونه بشینه ببینه که اغا رفته دنبال خوش گزرونی حالا خدا نکنه یه شماره ناشناس به ما زنا زنگ بزنن مردا تا تهش نرن ول نمیکنت

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

اینا آدمایی هستن که فکر میکنن حفظ زندگی به هر قیمتی میارزه، حالا اون قیمتش میخواد جون و اعصاب و آرامششون باشه، اینا فقط برای دهن مردم زندگی میکنن، چون خودشونم برای بقیه همون دهنی هستن که مثل خروس چششونو میبندن و فقط باز میشن تا یه سری اراجیف به هم ببافن، وگرنه که متاهل و مطلقه نباید باشه تو تقسیم آدما، اینا فکر میکنن همه دام پهن کردن تا شوهرای اینا رو از چنگشون دربیارن، خبر ندارن که مال بد بیخ ریشه صاحبشه، اگر بعضی از این مردا خودشون هزار و یک مزاحمت برای خانمای مطلقه درست نکنن اون خانما به شوهرای اینا کاری ندارن (منظورم از این نوشته ها اون افرادیه که فکر میکنن مطلقه ها چه آدمای ترسناکی هستن وگرنه خداروشکر فکر میکنم این جور آدما تو اقلیت هستن)