2777
2789
عنوان

سفر

79 بازدید | 11 پست

بچه ها هفته ای دیگه میخواهیم بریم مشهد راهمون دوره میخوام غذا تو راهی نخوریم براسلامتی بچه هاکه کوچیکند به نظرتون چی ببرم با خودم یا تو خونه درست کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیزم ببین هانی غذاهای آماره کنسروی داره که خیلی خوب و خوشمزه اس میتونی تهیه کنی همه خورشتارو داره عالیه فقط کافیه یه ربع بجوشونیش  بعد بخورین ما عید خریدیم اندازه سیزده روز چون رفته بودیم جنوب گردی اصلا پول غذا تو رستوران ندادیم برنجم برده بودیم 

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماروهم دعا کن یادت نره ها

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

براتو راه غذاهای سردی که نیاز به گرم کردن نداره چون گوشت واینا مثه شامی میماسه اصن خوب نیس بعد داغ میچسبه غذایی مثه کالباس وگوجه کاهو وخیار یاالویه یه سس بخر آخرسر سسشو مخلوط کن خراب نشه مسموم نشید ،

ما با اتوبوس چندبار رفتیم و ۱۶ ساعت تو راه بودیم.ساندویچ الویه بردم.خراب نشد اصلا.کتلت هم شده بردم ولی خودم کوکو رو بیشتر دوس دارم تو راه.ی خانواده هم دیدم استانبولی آورده بودن.

دوست عزیز خوشمزه هست ولی مواد نگهدارنده داره ومضر هست 

من نظرمو دادم گلم با یکی دوبار فکر نمیکنم انقدر ضرری داشته باشه