2777
2789
عنوان

چه هديه اي مي تونه مرد رو خوشحال كنه واقعا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون تولد همسرم  و سالگرد ازدواجون يكي هست معمولا يه كادو ارزون تر واسه ميخرم يه كادو خوب هم ...

من هميشه كنارش يه چيزي كه خودم درست كردم رو ميدم برام مهمه بدونه براش وقت گذاشتم كنار كواد يه كار دست خودتم بذاري جالبه

من هميشه كنارش يه چيزي كه خودم درست كردم رو ميدم برام مهمه بدونه براش وقت گذاشتم كنار كواد يه كار دس ...

من همسرم چون تو كار مبلمان هست خيلي تو كارهاي هنري هست خودش احساس ميكنم اين كار خوشحالش ميكنه 

اصلا بنظرم سخت ترين كار واسه اقايون هديه خريدنه انقدر كه محدوده نيازاشون

ولي خانما تا دلت بخواد نيازهاي مختلف دارن 

من خودم همیشه دوست دارم هدیه هایی بدم که روتین نباشه کلیشه ای نباشه..

و هربار از هدیه های من بشدت خوشحال شده و گاهی اشک شوقم ریخته!! معمولا مرد ها از هدیه هایی مثل دکوری و خودکار و کفش و.. خوششون نمیاد.

البته که من اینارو بی مناسبت میخرم براش اما 

هدیه های تولدش رو خاص میخرم

مثلا امسال برای تولدش چندین شعری که در طول چند سال نوشته رو میخوام بدم چاپ کنم(کتاب)بنظرم از این هدیه براش جذاب تر هیچ چیزی نیست

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
من همسرم چون تو كار مبلمان هست خيلي تو كارهاي هنري هست خودش احساس ميكنم اين كار خوشحالش ميكنه  ...

من كنار هديه اي كه ميخوام بش بدم ازين كاراي جديد كه تو اينستا اومده اسمان نماي شب  تولدش رو با نرم افزار گرفتم و اديت كردم ميخوام بهش بدم،كار ساده ايه خودتم مي توني انجامش بدي

يقينا محبت شما از مبلغ كادو يك دنيا بيشتر ارزش داره

شوهر من که از هییییچ کادویی خوشحال نمیشه، میگه من که میام خونه میبینم همه چی مرتبه و خونه آرومه و لباسام مرتب و اتو کشیدست و..... کلی خوشحال میشم 😐منم میگم این حرفا کلیشه ایه حداقل یه بار خودت بگو چی خوشحالت میکنه باز همون حرفا رو تکرار میکنه😡😡آرزو به دلم مونده یه بار بتونم غافلگیرش کنم 😥

یا پارسال برای تولدش دیدم دقیقا روز تولدش خواننده ای که خیلی خیلی خیلی دوسش داررررره کنسرت داره. براش دقیقا ردیف اول روبروی خواننده رزرو کردم.اینجا بهم گفت که این بهترین هدیه ی زندگیم بود و اشک شوق ریخت!! و واقعا تو تمام لحظات کنسرت میدیدم که چقدر هیجان زدس

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
من خودم همیشه دوست دارم هدیه هایی بدم که روتین نباشه کلیشه ای نباشه.. و هربار از هدیه های من ب ...

عزيزم ايده ت فوق العادست

الهي كه حالِ دلتون هميشه كنار هم خوب و خوبتر باشه 

عزيزم ايده ت فوق العادست الهي كه حالِ دلتون هميشه كنار هم خوب و خوبتر باشه 

قربونت برم عزیزم ❤️ 😍 

من کادویی ک خیلی دوسش داره از قیمت همه کادوهام پایین تر بود برا ولن براش شیکر برقی گرفتم انقد خوشش اومد 😂 اگ اهنگ گوش میده هدفون مارک بگیر یک ب بالان 🤔اگ اهل باشگا و ورزشه بگو ایده خوب دارم😂

من خودم همیشه دوست دارم هدیه هایی بدم که روتین نباشه کلیشه ای نباشه.. و هربار از هدیه های من ب ...

میشه هدیه های دیگه ای که بهش دادین و خوشحال شده رو نام ببرید شاید ما هم ایده گرفتیم