2777
2789
عنوان

چه هديه اي مي تونه مرد رو خوشحال كنه واقعا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 69 پست
منم همين حس رو دارم😐حس مي كنم براي همه چيز به يك شكل هيجان زده ميشن

شوهر من که خیلی خوشحال میشه براش کادو بخرم. چون خونه باباش اصلا به هیچ مناسبتی براش هدیه نگرفتن . من میگیرم خیلیییی ذوق میکنه

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلی استیشن بهترین کادوییه که یه مرد میگیره,منم واسه تولد شوهرم خریدم😂😂😂 ولی گوشی هم خوبه,ساعتم خ ...

اره واقعا غافلگير شد😇

دوچرخه رو امروز توي اين رنج از برند vivaديدم اما نمي دونستم كه خوبه يا نه

توي نت هم مي گفتن خيلي معموليه...

راستش فعلا بودجه م نميرسه تصميم دارم براي اولين سالگردمون گوشي بخرم

ممنونم از پاسخت🌺

غذای مورد علاقه

کیک مورد علاقه

و وسیله ای ک خیلی وقته میخواد بخره اما هنوز نگرفته

کادوی گرون ملاک نیست

شاید ی چیز ۱۰۰ تومنی بخری اما کلی خوشحال بشه😉

اما با کادوی ۱۵۰۰ خوشحال نشه تو ذوقت بخوره

شوهر من که خیلی خوشحال میشه براش کادو بخرم. چون خونه باباش اصلا به هیچ مناسبتی براش هدیه نگرفتن . من ...

شوهر منم تو خونه باباش اصلأ براش تولد نمیگرفتن چه برسه بخوان کادو بدن,خودم هر سال براش تولد میگیرم و کادوهای خوب میخرم اونم کلی ذوق میکنه و پز میده جلو فامیل و دوستاش😊😊😊

شوهر من واسه چیزهای کاربردی خیلی ذوق میکنه

منم میگردم ببینم اخیرا چی نیاز داره وتو فکر داشتن چیه، همون رو میخرم 

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
عزيزم ميشه پيشنهاد بدي؟

ببین طبق تجربه ۷سال خودم همسرم با چیزایی ک لازم داره واسش میخرم ذوق میکنه و خوشحال میشه

مثلا نیسان دوست داره چن روز پیش واسش نیسان کنترلی خریدم کلی ذوق کرد 😂😂😂۴۰ تومن خریدم

البته بی مناسبت بود😉😉

پارسال تولدش کارت هدیه دادم چون بیشتر خوشحالش میکرد

ی سال عینک گرفتم

ی سال کیف چرم اداری

ی سال واسه محل کارش اون توستر گرفتم

ی سال بازم واسه محل کارش آب میوه گیری گرفتم

۲ دفعه ام سوئیشرت شلوار

مناسبت های دیگه کتاب مجسمه شلوار کتان صندل کیف دسته چک

حتی جوارابم حوشحالش میکنه 

مهم این ک ب اون وسیله احتیاج داشته باشه

الان ببین چی احتیاج داره

ب قیمتش نگاه نکن

تو این فصل اصولا میشه شلوار و تیشرت و صندل گرفت

اگه نداره و سلیقتو قبول داره شلوار تیشرت یا پیراهن و صندل بگیر

یا ی عینک آفتابی خیلی خوب بگیر ک الان با قیمت دلار بالارفته حدود ۱تومن خوبشو میتوتی بگیری

فکر دوچرخه نباش

دوچرخه خوب بالای ۳تومن هست

من چون تولد همسرم  و سالگرد ازدواجون يكي هست معمولا يه كادو ارزون تر واسه ميخرم يه كادو خوب هم واسش ميخرم تو جشن ميدم سال اول جشن واسش گوشي خريدم فقط 

پارسال دست لباس با ساعت ويولت خريدم با كيك و تنقلات ولي شامو همسرم داد واسه سالگردمون اما مهموناي بعداز شامو با پذيراييو ساعت و كيك سورپرازم بود

امسالم يه كواد كوپتر ميگيرم اما ديگه نميدونم چي بگيرم