2777
2789
چ سمتی تو شرکت نفت دارع؟ منم خواهد شوهرم شوهرش مدیر ی قسمتی هست و الکی میگه چیزی نداریم

الکی میگه مدیرا ک خیلی میگیرن اینم رییس خییلی خییلی پولدارن خیلی ملک واملاک هم دارن البته اینا جنوب هستن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهاجرت کم شده چون ارزش دارایی هامون خارج کشور کمتر شده بخاطر ارزش پول افتضاحمونبهترین خونه و ماشین ا ...

با حرفتون موافق بودم تا اونجا که گفتید قحطی...!!! 

میدونی قحطی یعنی چی ؟ 

خدا کنه ندونی 

و خدا کنه هیچ وقت این حرف تلخی که زدی برای ایران عزیزمان پیش نیاد 

لطفا در حرف زدن هم منصف باشید 

هم سرشار از انرژی منفی و سیاه نباشید🕳️🕳️🕳️

به نظرم 800 گرم اونقدرا هم زیاد نیست که کابرا تعجب کردنمن کسی رو میشناسم که حدود دو سال عقد بود،. در ...

پسره شغلش چیه

خوشبحالش چ خرجایی میکنه تو عقد ۵۰۰ گرم طلا ؟

خوبه مادرشوهر و خانواده شوهر سلیطه نداره

البته من مجردم 

چقدر ما فقیریم 😐😞

من یک گرمم ندارم 

این انصاف نیست 🥺

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
من به این بنده خدا گفتم نگه دار ای بابا ‌نکنه بیاد پایین تقصیر من بدونه

نه طلا رشدش بیشتره 

اما خوب خونه بخرن اگر مستاجرنباشن 

می تونه بده اجاره با پول اون بازطلابخره 

خونه فعلا راکده اما بعد رشد میکنه یعنی میشه دوسر برد

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶