2777
2789
عنوان

چه هديه اي مي تونه مرد رو خوشحال كنه واقعا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 69 پست
عزيزم ما شش ماه و نيمه كه عقد كرديم،هنوز به سالگرد نرسيديم،برام يه گردنبند خريد

پس خيلي زود به بلاتكليفي هديه براي اقايون رسيدي منو كه ميبيني همه ي مناسبتا هرچي بگي خريدم ما دوسال نامزد بوديم و الانم مرداد سومين سالگردمونه

من ست ارايشي  ادكلن لباس چندين بار. پليور. ساعت. كفش. كتوني. گوشي. ست چرم.  كيف دستي چرم. انگشتر نقره دوبار چون اصلا طلا نميندازه حلقه هم فقط تو مهموني هاي رسمي. تا الان اينا يادم بود البته تو عقد كنار هديه هامون يه نامه عاشقانه هم بود

من بفكر دوتا بليط تور هم افتادم

اما خيلي بعيد ميدونم كه مرخصي بهش بدن

و همينطور فكر مي كنم خوشحال هم نشه...كار جذابي براي مردها نيست

البته كه ارديبهشت ماه سفر بوديم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه هدیه های دیگه ای که بهش دادین و خوشحال شده رو نام ببرید شاید ما هم ایده گرفتیم 

همسرم خیلی به فوتبال علاقه داره.یه بار براش توپی که پرسپولیس تو اون فصل بازی کرد رو خریدم و رفتم از فوتبالیست های مورد علاقش زمانیکه تمرین داشتن امضا گرفتم. 

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

عزیزم من پارسال برای همسرم یه کمربند و دکمه سر دست با اسم خودش سفارش دادم. از یه پیج توی اینستا . اسم رو توی یه کادر طراحی کرده و بعدش هم با برنج ساخت و آبکاری کرد. با چرم عالی . البته حدود 400 تومن در اومد . میتونی طلا یا نقره هم سفارش بدی. البته همون پیج قاب گوشی و جاس وییچی و کیف و... داره که با اسم خودش طراحی میکنه

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی
میشه هدیه های دیگه ای که بهش دادین و خوشحال شده رو نام ببرید شاید ما هم ایده گرفتیم 

یا مثلا یه بار یه استوک(کفش فوتبال) که تو اون مسابقه پای فوتبالیست مورد علاقش بود رو تو نمایندگی برندش دیدم و خریدم

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   
پس خيلي زود به بلاتكليفي هديه براي اقايون رسيدي منو كه ميبيني همه ي مناسبتا هرچي بگي خريدم ما دوسال ...

عزيزم همسرم چندساله كه تنها زندگي مي كرده و خب كارمند هم هست،درامدش كلا صرف  خودش ميشده و لارج زندگي كرده و چيزاي معمول نياز يك مرد رو بهترينش رو خريده،مثل ست هاي چرم يا عينك..من بيشتر دنبال چيزايي ام كه خيلي معمولي نباشه

مثل همين پلي استيشن،چون از بچگي دوسش داشته و تو خاطراتش بود خيلي ذوق زده ش كرد!

امسال میخوام بی وقفه پیام بدم به فوتبالیست مورد علاقش بلکه پیاممو ببینه و ازش درخواست کنم اگر میشه یه ویدیو برام بفرسته و به فارسی بگه تولدت مبارک+اسم همسرم یا پیام بده و تبریک بگه.

چون نمیدونم کتاب رو میذارن بدون حضور نویسنده چاپ شه یا نه

عزيزم همسرم چندساله كه تنها زندگي مي كرده و خب كارمند هم هست،درامدش كلا صرف  خودش ميشده و لارج ...

خب عزيزم مسلما چيزي خودت واسه خودت بخري انقدر لذت نداره كه همسرت واست بخره به عنوان هديه حتي يه شاخه گل عزيزم

عزيزم همسرم چندساله كه تنها زندگي مي كرده و خب كارمند هم هست،درامدش كلا صرف  خودش ميشده و لارج ...

پلی استیشن رو چند خریدید؟

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

اره باشگاه بدنسازي ميره واينكار رو دوست داره

پس کلی چیز هست ولی قیمتشون بالا نیست

اگ پودری چیزی میخوره ک بخاد حل کنه تو اب یا شیر موزی چیزی براش شیکر  برقی بگیر فک کنم ۳۰۰ باشه خوبش .ست کوله و کفش و لباس ورزشی. یا کلی خوراکی رژیمی مث برنج قهوه ای کاکائو و عسل و چیزایی ک استفاده میکنه یا با وسیله ورزشی مث تردمیل دوچرخه ثابت و..من ک شوهرم  با این چیزا خیلی خوشحال میشه

پلی استیشن رو چند خریدید؟

پلی استیشن الان دووتومنه