2777
2789
عنوان

داستانی که پایانش رافقط وفقط خدامیداند(واقعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درکت میکنم چون در نزدیک خودم دیدم.........ان شالله خدا کمکت کنه و به زودی با شفای دسته گلت لذت ...

انشاالله ومن برای همه مادراوخونواده ها این آرزورودارم.ممنونم ازت عزیزم

انشاالله ومن برای همه مادراوخونواده ها این آرزورودارم.ممنونم ازت عزیزم

آخه هنوزبادوسال سن جویدن هم نداره بخاطرهمین هرغذایی نمیتونم بهش بدم وبایدغذاهاروبراش نرم درست کنم وازطرفی هم برای یبوستش باوجوددارویی که مصرف میکنه بازبایدغذاهایی بدم که دلدردش ودرعین حال مقوی باشه که جسمش قوی شه .باوجوداینکه توچهارماهگی نزدیک ۶یاشیشونیم بودالان یازده بزورمیشه.ولی الحمدلله خداصدامونوشنیده وکمی بهترشده.

عزيزم اميدوارم خداوند فرزندت را صحيح و سالم در پناه خودش حفظ كنه. يه مورد دقيقا مثل دايتان شما ديدم كه بعد از شش ماه كه بچه شل بود فهميدن علتش ويروس سايتومگال بوده كه مادر در بارداري گرفته و علائمي نداره روي مادر فقط روي جنين اثر ميذاره. البته اون بچه تشنج هم داشت ولي علائم ديگش دقيقا مثل شما بود. خدا را سكر كه بچه بهتره وآرزو ميكنم بهتر هم بشه. فقط و فقط به خدا ايمان داشته باش و به اون توكل كن معذرت ميخوام ولي اين قضيهروسري به علم بستن نماد شرك و بت پرستي هست. هيچ نيرويي قويتر از خدا نيست بهش اعتماد كن و اين حرف را بپذير. گرچه ميدونم به خاطر شرايط سختي كه داشتي آدم به هر خرافه اي روي مياره و اميد ميبنده. ولي اميدت به خود خدا باشه كه بي واسطه چشمش به بنده هاشه😘😘

عزيزم اميدوارم خداوند فرزندت را صحيح و سالم در پناه خودش حفظ كنه. يه مورد دقيقا مثل دايتان شما ديدم ...

ممنوننم.نمیدونم که چقدردرست بوده ولی من فقط تمام لحظات به ائمه وخدامتصل میشدم ومیشم واون روسری هم به نیت دخیل کردن بچم به حضرت ابالفضل بود.ماکه هنوزطلبیده نشدیم اما به علمش بستم که حاجتمم گرفتم خداروشکر.ممنون گلم بابت راهنماییت.