2777
2789
عنوان

داستانی که پایانش رافقط وفقط خدامیداند(واقعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 84 پست
عزيزم اميدوارم خداوند فرزندت را صحيح و سالم در پناه خودش حفظ كنه. يه مورد دقيقا مثل دايتان شما ديدم ...

یعنی بچه اوناهم همینطورجیغ میکشیدوشیرنمیخورد؟وبعدازچندوقت شروع به جیغ کردیانه جیغی نبود؟

وشلیش درچ حدیه؟

ازخودبچه از گرفتن؟

پیش چ متخصصی رفتن؟

الان خوبه انشاالله؟انشاالله خداشفاش بده.

اگه باهم راحتین میپرسی سوالامو؟چون منم یه بارتوبارداری سرماخوردم ازحرفت ترسیدم میگم شایدهمون سرماخوردگیه باشه.

سلام مامان فاطمه طلای گل و نازنین خیلی ناراحت شدم ولی امیدت بخداباشه ایشاالله ک دخترتون بزودی روی پاهاش میایسته و میدوه و شمام کیف میکنین اون روز خیلی نزدیکه براش فرشتشون دعا میکنم ک ایشاالله خدا شفای همه ی مریضارو بده داداش من معلول جسمی حرکتی ذهنیه خواهش میکنم همگی براش دعا کنید ک سالم باشه و شفا پیدا کنه همه مریضا رخت عافیت بپوشن عزیزم حتما مرتب کاردرمانی ببرید التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان فاطمه طلای گل و نازنین خیلی ناراحت شدم ولی امیدت بخداباشه ایشاالله ک دخترتون بزودی روی پا ...

عزیزدلم پس شماازنزدیک دیدی مشکلات همچنین بچه هایی رو خداصبرتون بده.وانشاالله هرچه زودترخداشفاش بده براش صلوات میفرستم به نیت اینکه زودترخوبشه ودل همتون علی الخصوص پدرومادرتون شادشه.وانشاالله هیچکس مریضیای سخت نبینه توزندگیش....😭

عزیزدلم پس شماازنزدیک دیدی مشکلات همچنین بچه هایی رو خداصبرتون بده.وانشاالله هرچه زودترخداشفاش بده ب ...

آره عزیزم تاحدی درک میکنم بیچاره مامانم بمیرم برای دل شما و مادرم و امثال شما ولی خداروشکر بچه شما مشکل مث برادر من نیس😭نه میشینه نه حرف میزنه نه راه میره نه میتونه غذا بخوره😔😔اینم عکسش بمیرم برا مظلومیتشون عین امام پاک و معصومن

آره عزیزم تاحدی درک میکنم بیچاره مامانم بمیرم برای دل شما و مادرم و امثال شما ولی خداروشکر بچه شما م ...

الهی خدامال فراوون به پدرومادرت وهمه اونایی که مریض دارن بده که توان دواودرمون کردنداشته باشن.واقعاهیچ رسیدگی ای برای این بچه هانیست،بنظرمن بایدمثل دبستان های دولتی جایی هم برای کاردرمانی بدون هزینه حداقل برای یک باردرهفته برای این بچه هاباشه که بالاخره همه بچه هااینده سازان اند وبایدبه همه توجه بشه.وانشاالله خدااجروصبربده به پدرومادرهایی که تامیتونن ازاین بچه هامراقبت میکنن.انشاالله همه مریضاخوب خوب شن

الهی خدامال فراوون به پدرومادرت وهمه اونایی که مریض دارن بده که توان دواودرمون کردنداشته باشن.واقعاه ...

کسی که حتی یه درصدمشکلتودیده باشه حالامشکل هرچی میخوادباشه ،بهتردرک میکنه،وجداازنبودامکانات هزینه هاهم بالاست هرجلسه گفتاریاکاردرمانی دوروبر۵۰تومنه که خوب اگه بخوای سه روز درهفته هرکدوموببری خیلی مشکل میشه زندگی.خصوصااینکه چندتاحتی یه بچه دیگه داشته باشی .اول خداانشاالله به همه سلامتی بده ودوم وضع اقتصادمون روبراه شه.

الهی خدامال فراوون به پدرومادرت وهمه اونایی که مریض دارن بده که توان دواودرمون کردنداشته باشن.واقعاه ...

الهی آمین ماهم برعکس منطق محرومیم و بدون امکانات و از این بدتر دست پدرم خالیه دلم میگیره حتی نمیتونیم تلاش برای خوب شدنش کنیم بخدا قسم دستمون پر بشه خودم میبرمش ولی.....خدایا خودت همه مریضارو شفا بده

الهی آمین ماهم برعکس منطق محرومیم و بدون امکانات و از این بدتر دست پدرم خالیه دلم میگیره حتی نمیتونی ...

انشاالله خدادرخیرشوروهمه بازکنه غصه نخور.خداخودش شفابده انشاالله

آره عزیزم تاحدی درک میکنم بیچاره مامانم بمیرم برای دل شما و مادرم و امثال شما ولی خداروشکر بچه شما م ...

عزیزدلممممم 

بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند