2777
2789
عنوان

صداشون دیوونم کرده😠😠😡😡

574 بازدید | 53 پست

این گربه ها چشونه بخدا اعصابم خورد شده اه 

انقدر جیغ میزنن که نگوووو

ما هم طبقه اول هستیم میان روی تراس هی باید برم پیش  میگم تا برن😤😤

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

😂😂😂😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فصل جفتگیریه؟

گربه ما تازه زاییده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
طفلیا دارن جفت گیری میکنن خب. تحمل کن. چند وقت دیگه از بچه هاشون عکس بزار برامون

وای منم متنفرم از گربه خدا بدش نیاد 

باور میکنی سر درد گرفتم انقدر حرص خوردم 

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

پیششون کن خیلی وقتها ین گربه های نر به زور میخوان با ماده ها جفت گیری کنن ماده نمیذاره جیغ میزنه چون مثل اینکه مال نرهاشون مثل خاره و واسه ماده دردناکه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است
یه گونی بردار...برو همشونو شکار کن. تحویل دامپزشک بده. عقیمشون کنن...راحت شو!    

وای خدای من😥😥

اتفاقا فامیلمون  گربه داره لعنتی انقدر موهاش میریزه تو خونش من و شوهرم لباس مخصوص داریم برای رفتن به خونش فقط اونارو  میپوشیم چون نماز میخونم خیلی حساااااسم

پیششون کن خیلی وقتها ین گربه های نر به زور میخوان با ماده ها جفت گیری کنن ماده نمیذاره جیغ میزنه چون ...

چه جااالب

موی گربه برای نماز مشکل ایجاد می کنه؟

بله عزیزم

وای خدای من😥😥 اتفاقا فامیلمون  گربه داره لعنتی انقدر موهاش میریزه تو خونش من و شوهرم لباس مخ ...

گربه قبلا جزو نجاسات نبود.فکر کنم جدیدا اضافه کردن

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.

باید گفت که در میان حیوانات تنها سگ و خوکی که در خشکی زندگی می‌کنند، نجس هستند. از این رو، گربۀ زنده و موی آن، پاک است، بله فضولات آن، نجس است و این اختصاصی به گربه ندارد

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.