وقتي رابطتون با شوهرتون سرد ميشه چي كار ميكنين ؟ وقتي پيش مياد ده بار تو ي هفته سر مسخره ترين چيز دعوا ميكنيد چي كار ميكنيد انگار چيده شده پشت هم دعواها
شب مث رباط بي حس و حال ميريد تو رخت خواب صبح از نو كار و كارو كار ودوباره اين سناريو تكرار ميشه
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه .تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین