2777
2789
عنوان

سردي رابطه با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 39 پست
شوهرمنم کلا هر سه یا چهار ماه باید قهر کنه و اخلاقش عن میشه که واقعا غیر قابل تحمل میشه واسم منم اون ...

اره همينه ولي من تو خودم حس خستگي دارم دوست دارم همه چيو ول كنم برم ي ده روز تو ي قاره ديگه گوشي و هيچي همراهم نباشه ي ده روز فقط براي خودم زندگي كنم فقط خودم نه شوهر نه بچه نه كار  همچين شوت شوت 😑

مرسي سعي ميكنم ولي نميتونم ميدونم اخرش چي ميشه فوقش ادم به خاطر بچش ميمونه ديگه نه 

ببین نتیجه کارتو مقایسه کن 

یه بار جواب بده و ببین چه نتیجه ای داره ؟ 

یک بار هم سکوت کن و ببین چه نتیجه ای داره؟ نتایج رو مقایسه کن ببین کدوم بهتره.

نتیجه بهت انرژی مثبت میده مثلا اگه سکوت کردی و سختی رو تحمل کردی بعدش دیگه قهر نیستی و زجر قهر رو نمی کشی شوهرتم به مرور اخلاقش بهتر میشه و تغیرر می کنه و اون هم گذشت می کنه. فقط سر فرصت کوتاه توضیح بده و رد بشو منتظر جواب و ببخشید نباش ، نتیجه میده. 

وقتی جواب میدی به لذت فوری میرسی و بعدش سختی قهر و از بین رفتن حرمتها و عادی شدن برای شوهر و 

البته فکر نکن منم همیشه سکوت می کنما اما تلاش میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي سعي ميكنم ولي نميتونم ميدونم اخرش چي ميشه فوقش ادم به خاطر بچش ميمونه ديگه نه 

زندگی به خاطر بچه . تحمل کردنه و خوب نیست چون ادم یه روز تحملش تموم میشه

وقتی گیر میده و دعوا میکنه به این فکر کن که تنها نیستی ما هم شرایط تو رو داریم

اره همينه ولي من تو خودم حس خستگي دارم دوست دارم همه چيو ول كنم برم ي ده روز تو ي قاره ديگه گوشي و ه ...

منم عین تو دقیقا 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

ببین نتیجه کارتو مقایسه کن  یه بار جواب بده و ببین چه نتیجه ای داره ؟  یک بار هم سکوت کن ...

خيلي ممنونم از راهنماييتون خدا خيرت بده انشاالله حرفات يادم بمونه مرسي عزيز مهربون 🙏🏻

بيا باهم بريم پس😂😂

اخه الان چش نخوره رام شده فعلا 

ولی چندماه دیگه روز از نو روزی از نو 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

چ كردي رام شد شما هم سكوت كردي 

اره تقریبا .البته باهاش صحبتم میکردم گاهگاهی ولی خیلی با مهربونی و ارامش برعکس اون وحشی بود

اخرشم که کلا اول من معذرت خواهی میکنم بعدس اون بخاطر رفتاراش معذرت خواهی میکنه و میگه دست خودم نیست و تاماااام 

خيلي ممنونم از راهنماييتون خدا خيرت بده انشاالله حرفات يادم بمونه مرسي عزيز مهربون 🙏🏻

خواهش می کنم 

سعی کن می تونی 😍😍

فرصت رو از دست نده حیفه . یه روز می بینی سر هیچ و پوچ وقت رو از دست دادی