2777
2789
عنوان

سردي رابطه با شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا براي من عادت نميشه خسته ميشم از اين همه حجم سكوت و تنهايي همو نميفهميم

سکوت خسته کننده برای منم

بهترین راه جلوگیری از دعواست . سکوت یاید کرد سخته اما بهتر از قهره

قهر و دعوا حرمت ها را از بین می بره و برای مردها عادی میشه

تو سیخونکش میکنی دعوا میکنین؟ بهترین راه تو دعوا با شوهر سکوته

كلا زياد دخالت ميكنه تو همه چي  دلش ميخواد مهموني هاي مذخرف فاميلاشو همرو بره منم ديگه اعصاب بحثاي منطقي و اينارو ندارم ديگه خستم خودم خيلي پررمشغله ام خيلي زحمت ميكشم براي كارم زندگيم ديگه اعصابم نميكشه مدام با يكي كل كل كنم 

سکوت خسته کننده برای منم بهترین راه جلوگیری از دعواست . سکوت یاید کرد سخته اما بهتر از قهره قهر و ...

احساس ميكنم اگر سكوت كنم سكته ميكنم ي رگ تو كله ام ميتركه من هركي هم بهم تيكه بندازه درجا جوابشو ميدم خب چي كاركنم شخصيتم سكوت طلب نيس خواهر جان

احساس ميكنم اگر سكوت كنم سكته ميكنم ي رگ تو كله ام ميتركه من هركي هم بهم تيكه بندازه درجا جوابشو ميد ...

تمرین کن 

خیلی سخته تو لحظه ایی که می تونی جواب بدی سکوت کنی اما می ارزه حرمتها حفظ میشه و بعدش قهر نیستی که بخای اذیت بشی . وقتی شوهرت اروم شد .سر فرصت.  کوتاه توضیح بده. زیاد توضیح نده مردا حوصله جزییاتو ندارن مطمین باش بهتر نتیجه میده تا جواب دادن و کل کل 

من که از قهر متنفرم

تمرین کن  خیلی سخته تو لحظه ایی که می تونی جواب بدی سکوت کنی اما می ارزه حرمتها حفظ میشه و بعد ...

ميدونم اين روش بهتره ده بار سعي كردم نميشه ك نميشه اخرشم خيلي زور بزنم تيكه ميندازم حتي اون موقع نه ها بعدش فرداش پس فرداش يك هفته بعدش تيكه با شوخي اونم ميگه اين زبونتو ايشالا مار بزنه ك اينقدر ادمو ميسوزوني بعد دوباره دعوا يعني اصن فراموش نميكنم مشكلم اينه 

كلا زياد دخالت ميكنه تو همه چي  دلش ميخواد مهموني هاي مذخرف فاميلاشو همرو بره منم ديگه اعص ...

خب اونم مهمونیای شما میاد

به منم تو مهمونیای فامیل شوهر خوش نمیگذره ولی چه کنم میگذرونم

آدم بچه داشته باشه خوبه با بچه خودشو سرگرم میکنه

ميدونم اين روش بهتره ده بار سعي كردم نميشه ك نميشه اخرشم خيلي زور بزنم تيكه ميندازم حتي اون موقع نه ...

تمرین و تمرین و ....

ببین کم کم پیشرفت میکنی 

خیلی خیلی سخته اما میشه

سریع محل رو ترک کن برو بیرون که نشنوی یا اگه بیرون نمی تونی بری برو تو اتاق و در گوشتم بگیر که نشنوی 

خب اونم مهمونیای شما میاد به منم تو مهمونیای فامیل شوهر خوش نمیگذره ولی چه کنم میگذرونم آدم بچه دا ...

ببين اون اصلا شخصيتش اينجوري نيس ك چ از فاميل من چ فاميل خودش بدش بياد كلا مهموني دوست داره بجوشه ميگه بريم چون كاري نداره ك منم ك ي عالمه كار ريخته سرم بچرو اماده كن خودشو اماده كن فرداش سركاري تا بوق سگ ادم حوصلش نميگيره خب بعدم بري بشيني چهارتا ادم زبون نفهم هي زورشونو ميزنن از زندگيت سر در بيارنو تيكه به هم ديگه ميندازن اخه اين رفتن داره ؟؟؟؟

تمرین و تمرین و .... ببین کم کم پیشرفت میکنی  خیلی خیلی سخته اما میشه سریع محل رو ترک کن برو ...

مرسي سعي ميكنم ولي نميتونم ميدونم اخرش چي ميشه فوقش ادم به خاطر بچش ميمونه ديگه نه 

هردو خواهر جان تو اگه مدام دعوا كني رابطه جنسيو كجاي دلت بزاري اخه

شوهرمنم کلا هر سه یا چهار ماه باید قهر کنه و اخلاقش عن میشه که واقعا غیر قابل تحمل میشه واسم منم اونموقعا اشتهام کم میشه اعصابم به هم میریزه ولی خب سعی میکنم بیشتر سکوت کنم تا عصبانیتش بخوابه تا  یواش یواش بفهمم دردش چی بوده .ولی کلا انگار احتیاج داره به این قهرها چون بعدش اخلاقش خوب میشه 

بالاخره باید یجوری ما زنهارو پیر کنن دیگه 

تا عوض کار بیرونشون و در بیارن سرمون 

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین