2777
2789
عنوان

مامانم باز مامانمممم

1510 بازدید | 122 پست

رفتیم خونشون کلا به شوهرم خیلی گیر میده فک میکنه مادرزنه باید برا خودش شاخ بازی دربیاره.رغتیم خونشون بابام نردبون آورده وسط خونه میخوام سفره بندازم میگم بابا بیا نردبونو وردار. از اون ور میگه برا چی به بابات میگی بده شوهرت ورداره.یا تا از خواب پامیشه شوهرم بش میگه برو برامون نون بخر. یا یه غذا مونده ازدیشب گذاشته جلومون با یکم املت درست کرده.شوهرم اومد یکم از اون غذاهه بخوره سری ورداشت گفت بزار اول واسه خودمون ورداریم🙄احترام صفر صفرررر. بعد میاد خونه ما هر چی گوشتو مرغو باید تو این اوضاع اقتصادی بار بزارم وگرنه آبکشم میکنه

مادرم مادرای قدیم

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

اصلا درکش نمیکنم مامانتو!!!😐

رفت و آمدت رو به خونشون ب حداقل برسون و جدی باش در برابرش

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

ای بابا ..‌‌ خوبه به شوهرت گیر میده ... من که به خودم گیر میده... شوهرم هم انگار کلفتشه... بعد دو ماه میریم یه سری بزنیم کل برقا خونه رو باید درست کنه..‌ کل چیزای سنگین رو باید بلند کنه... آخرش هم‌میگه چیزی میخورین درست کنم