2777
2789
عنوان

مامانم باز مامانمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من در ظاهر به شوهرم احتراگ میذاره ولی پشت سرش به من غر میزنه هروقت میریم خونشون دست پر میریم جلو شوهرم ازش تشکر میونه بعدش به من میگه این چیه گرفتید

والا مامان من که شوهرمو خیلی دوس داره متقابلا شوهرمم مادرمو دوست داره 

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

عزیزم اگر خانواده شوهرت این رفتارو میکردن شوهرت چیکار میکرد؟

رفت و آمد رو قطع میکرد؟ عمرااااااااااااا 

تازه میگفت ماامانم دوستت داره تو رو خودمونی حساب میکنه و از این حرفا

البته کراای مامانت رو تایید نمیکنم ولی نکنه بخارطر این موضوع باهاشون بد بشی

یه جوری رد و بد کن بره

به ما که نیومدی حداقل به خودت بیا!

مامان من تا میریم خونشون کل خونش دست منه اینقدر بهمون محبت میکنه سیر نمیشیم از دیدنش. نرو تا قدرتو بدونه حساب دستس بیاد ولی بی احترامی ن بلاخره مادره

۶۳🎯۶۴🎯۶۵🎯