2777
2789
عنوان

مادر شوهرم می خواهد بچه را ازم بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر حامله ای بذار ببره

کلا از همه چیز سو استفاده کن

اون که عاشقشه و براش کم نمیزاره

توعم یه کم ازاد میشی

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

ب هیچ عنوان نذار بچه ب هیچکسی چز خودتو شوهرت وابسته بشه.بگو بچم بی من واینمیسه اذیت میکنتتون خودتم برو تنهاش نذار. بگو باید حموم کنه یا هزارو یه بهانه بیار که نبره

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
نمیدادیش  اومدم نوم ببرم؟!  میپوشیدی میگفتی منم با بچم میام

پوشیدم می خواستم برم با بچه گفت: ببخشید اومدم نوم را تنهایی ببرم

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن

بچه ها با محبت برخورد کنید ولی اجازه ندید بچه شما با دوتا تربیت بزرگ بشه

می تونید بهانه بیارید

مثلا میخواد غذا بخوره

یا میخوام ببرم حموم

یا میترسم اذیت بشین خودم بیام باهاتون بهتره

یا خودم هم دلم تنگ شده براتون میام ببینمتون

میتونم بپرسم شوهرتون کجاست ؟؟؟چیزی نمیگه

شوهرم سر کار بود اومد با هم صحبت کردیم ولی مشکل حل نمیشه

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن
پوشیدم می خواستم برم با بچه گفت: ببخشید اومدم نوم را تنهایی ببرم

میگفتی ببخشید نمیتونم تنهایی بذارم بیاد ای وای هجبا 😕

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩