2777
2789
عنوان

مادر شوهرم می خواهد بچه را ازم بگیره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 47 پست
من زایمان کردم مادرشوهرم پیشم بود .میخواست پوشاک پسرمو عوض کنم رفتم دستشو کشیدم خودم عوض کردم بعدا ب ...

خواهرانه بهت می گم رفتار شما هم اشتباهه

خودت ببین چقدر وابسته ای به بچت 

مطمین باش نوه ات و بیشترم دوست داری 

درسته بعصی کارها رو دیگران نباید دخالت کنن

ولی پوشک عوض کردن ناراحتی داره 

والا  خانواده شوهر هیولا نیستن ادمن 

نوشونو دوست دارن 

دنیا اونقدرها جدی نیست   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشیدم می خواستم برم با بچه گفت: ببخشید اومدم نوم را تنهایی ببرم

Migofti bebakhshid ama man bachamo tanha jaei nemifrestam

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
اگر حامله ای بذار ببره کلا از همه چیز سو استفاده کن اون که عاشقشه و براش کم نمیزاره توعم یه کم از ...

هستم اونم دوقلو! ولی میترسم خیلی وابسته بشه بهشون بعد من به مامان خودم اعتماد دارم تا این حد که بگم بیا بچه را ببر ولی مادر شوهر فرق می کنه

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن
خواهرانه بهت می گم رفتار شما هم اشتباهه خودت ببین چقدر وابسته ای به بچت  مطمین باش نوه ات و ب ...

درست ولی ایشون اون موقع که من باردار بودم اصلا به من توجه نمی کردن حالا الان اینقدر وابسته شدن

اگه زمین خوردی بلند شو و سریع تر بدو هرگز تسلیم نشو در مقابل نابرابری ها مقاومت کن
مگه خدا اینا رو بنشونه سرجاشون ... واااای  دقیقا از همین موضوع می ترسم که تا حالا بچه دار نشدم

شما بچه دار بشو خیلی لذت داره و خانواده با خانواده فرق داره

هستم اونم دوقلو! ولی میترسم خیلی وابسته بشه بهشون بعد من به مامان خودم اعتماد دارم تا این حد که بگم ...

نه بابا هیچ فرقی نمیکنه

اتفاقا بهتر بعدا هم دوقلو هات دنیا اودن کارت سنگین شد مادر شوهر اون که بزرگتررو نگه میداره

مامانت با این دو تا کمکت میکنه

توروخدا به چرت و پرتای اینا که میگن اصصصصصصلا نذار و وای بهش بگو فلان و بگو با مادرش میره و .... گوش نکنننننیییییا

کیف کن از زندگیت

تو بالا بری پایین بیای نیاز به کمک داری

بهتر از مادر شوهر منه که بمیرمم نگام نمیکنه تمممممممممممام موارد مالی و جانی زندگیم روی دوش پدر و مادر خودمه

پس عاقل باش

ازین کمک کار استفاده ی به نحو احسن کن

اون نوشو دوس داره و مطمئن باش براش کم نمیذاره

پس بذار نگهداری کنه که حاااااااالا حاااااااااالا هاااااااا نیاز داری

پس فردا با دو قلو دستت افتاد توو پوست گردو که این نی نی سایتی ها نمیان جمعت کنن

مادر شوهر هیچ فرقی نداره با مادر اگر کمک کار ادم باشه

پس تو ازین فرصت استفاده کن

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

بچه ۶ ساله که بردنش  نباید ناراحتت کنه  . میتونی بهانه بیاری  بگی  الان باید  مثلا  به برنامه اش برسه  در فرصتی  میاییم  پیشتون که بفهمه  دسته جمعی  برنامه تون هست نه تکی رفتن. و یا فلان روز دعوتتون میکنم بیایید اینجا پیش  بچه امون  تا درکنار هم باشید.  واگر  مامان بزرگ با دقتی هست  ولی شما دلنگرانی  بگو شما  میدونم  که حواستون به بچه هست  اما از خطرات بیرون هراس دارم  و  دوست دارم  منم باشم تا احساس ترس از  بیرون نداشته باشم. و این خجالت نداره که بگی بهش. چون خودش باید  همچین خواسته ایی نداشته باشه ازت  چون مسیولیت داره.