2777
2789
عنوان

عکس چت با پسری که بیرون دیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 52 پست
چقدر زبون بازه معلوم نیست به چند نفر این حرفارو میزنه بازم اگه قصدش جدیه بگو بیاد خواستگاری😂 اسی قی ...

من بلاکش کردم چون خواستگار خوب سنتی هم زیاد دارم اصلا نیاز نیست خودم با کسی آشنا بشم این شکلی

اره واقعا ظاهرشو دوست داشتم هنوزم هر بار یادم میاد میگم بچمون خوشگل میشد🤭

با دوستم از مغازش خرید کردیم 

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقازبون باز و زرررررنگ

خیلیم چاپلوس

ی جورین با اون قلبای چندش ی جوری خامت می کنن وای یاد ی چی افتادم 

من تل بودم گپای زیادی داشتم بعد دو ستا از این پسرا اومدن پیوی همشونم اینجوری بودن ی مدت باشون گو.ه می خوردم بعد بلاگ می کردم😔🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

تو رفتارت ادب و متانت رو دیدم.به امید بهترینها.بوس بهت😘😘😘

مرسی عزیزم

بهترینها سهم دل مهربونت

جدی25 سالته و انقدر بچه و ساده‌ ای؟ یدونه نمیتونی با جنس مخالف درست ارتباط برقرار کنی طرف هیچی نگقته ...

خب چکار کنم ؟

خودمم می‌دونم اینا رو اما ارتباط گرفتنم واسم سخته

خب چکار کنم ؟خودمم می‌دونم اینا رو اما ارتباط گرفتنم واسم سخته

اصلا بحث ارتباطم نباشه بلاک کردن کسی وسط حرف بدون دلیل نشانه عدم ثبات شخصیتته یعنی خودت نمیتونی بفهمی چی درسته چی غلط؟  از تک تک پیامات معلومه انگار هر لحظه میترسی مثلا مامانت بیاد گوشیتو چک‌کنه دیگه این رفتار برای این سن اصلا مناسب نیس درسته اندام و چهره مهمه برای شروع رابطه ولی چیزی که باعث تداوم میشه شخصیت و ادب و رفتار ته که نداری متاسفانه فردا چطوری میخوام قوم‌شوهر مدیریت کنی وقتی حتی یه گفتگوی ساده بلد نیستی

اصلا بحث ارتباطم نباشه بلاک کردن کسی وسط حرف بدون دلیل نشانه عدم ثبات شخصیتته یعنی خودت نمیتونی بفهم ...

من که خودم دارم میگم تا الان تجربه نداشتم

این اقام رد کردم چون نیازی به این مدلی با کسی آشنا شدن ندارم و ازش مطمئن نبودم

اما کلا هم دوست ندارم سنتی ازدواج کنم

فکر کردم شاید میخوای واسه درست ارتباط گرفتن راهنمایی کنی منو