2777
2789
عنوان

با موخوره ی موهام چیکار کنم؟

242 بازدید | 28 پست

میشه کسایی که تجربه دارن راهکار بدن بهم دیگه اعصابمو خراب کرده این موخوره ها هر چی کوتاه میکنم بازم موخوره میگیره بعد مدتی

عزیزا میشه برای شادی روح پدرم که تنهام گذاشت یه صلوات بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط روغن ارگان 

عالیه من خودم امتحان کردم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین
مو خوره درمان نداره باید از مو جدا بشه،برو آرایشگاه بگو موخوره موهاتو بگيره،بعدم موهاتو چرب کن با رو ...

کل مو یا فقط انتهای موهام؟

موهاتو کوتاه نکن عزیزم ...بذار بلند بشه دستت برسه هر دفعه که دو سانت بلد شد بتونی ی سانت بچینیش...اینجوری همیشه موهات سالم و بدون موخوره هستن...پشت موهاتم بده کسی برات نوک گیری کنه...سشوار اصلا نکش باعث خشکی مو و ترکیدن ساقه می شه....بعد از حمام با حوله خشک کن سرم مو بزن

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
موهاتو کوتاه نگه دار از شامپو سیر پرژک استفاده کن ۵ دقیقه بعدش بشور

شامپوسیر پرژک به هرکسی نمیسازه.من استفاده کردم موهام همه ریخت.چند نفر دیگه هم میشناسم همینطور.ولی یک نفر رو دیدم بهش خیلی ساخته بود

شهادتت مبارک سردار
موهاتو کوتاه نکن عزیزم ...بذار بلند بشه دستت برسه هر دفعه که دو سانت بلد شد بتونی ی سانت بچینیش...ای ...

متاسفانه همیشه سشوار دستمه  

[QUOTE=62008666]چطوری استفاده کنم؟[/QUOTبعد از حموم وقتی موهاتو خشک کردی روغن رو بزن کف دستت بعد موهاتو باهاش چرب کن و بیشتر به نوک موهات بزن ک موخوره هارو بگیره

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین