من به این نتیجه رسیدم اگر بابام پولدارتر بود ازدواج بهتری می کردم آدم بهتری سراغم می یومد چون بابام حسابی خرج می کرد شوهرمم حسابی عروسی می گرفت و خرجم می کرد اصلا شاد نیستم چون فهمیدم بی پولی خیلی از دردها و بدبختی ها رو نصیبم کرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم از بی پولی خسته شدم. دلم میخواد راحت برم خرید انقدر حساب و کتاب نکنم انقدر اعصاب خوردی نباشه برام به خاطر بی پولی. دلم میخواد چیزای خوب بخرم همیشه بهترین رو داشته باشم خسته ام😢😢😢😢
اینطوری هم نیست .این که ازدواج شما شاید خوب نبوده دلیلی به بهتر بودن نیست .خیلی از پولدارا مشکلات دیگه ای دارن .به نطرم فرهنگ ادم ها باید درست بشه که نگن خونتون کجاست ؟
بله درسته پولدارها خوشبختترن. اگه کسی پولم داره و هنوزخوشبخت نیست دیگه ازبی کفایتی خودشه. که بلد نیست خوشبخت باشه. وقتی اینهمه مشکل رو میشه با پول حل کرد، دیگه باید ادم بلد باشه که خوش بگذرونه.