2777
2789
عنوان

پولدارها خوشبخترن

852 بازدید | 117 پست

من به این نتیجه رسیدم اگر بابام پولدارتر بود ازدواج بهتری می کردم آدم بهتری سراغم می یومد چون بابام حسابی خرج می کرد شوهرمم حسابی عروسی می گرفت و خرجم می کرد اصلا شاد نیستم چون فهمیدم بی پولی خیلی از دردها و بدبختی ها رو نصیبم کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از بی پولی خسته شدم. دلم میخواد راحت برم خرید انقدر حساب و کتاب نکنم انقدر اعصاب خوردی نباشه برام به خاطر بی پولی. دلم میخواد چیزای خوب بخرم همیشه بهترین رو داشته باشم خسته ام😢😢😢😢

بنظرمن اره خوشبختم نباشن بدبخت نیستن

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

اینطوری هم نیست .این که ازدواج شما شاید خوب نبوده دلیلی به بهتر بودن نیست .خیلی از پولدارا مشکلات دیگه ای دارن .به نطرم فرهنگ ادم ها باید درست بشه که نگن خونتون کجاست ؟ 

✔️ خبرنگار 

بله درسته پولدارها خوشبختترن. اگه کسی پولم داره و هنوزخوشبخت نیست دیگه ازبی کفایتی خودشه. که بلد نیست خوشبخت باشه. وقتی اینهمه مشکل رو میشه با پول حل کرد، دیگه باید ادم بلد باشه که خوش بگذرونه. 

من باهات خیلی موافقم. 

پول همه چیز نیست ازدواجتم مطمعنا ربطی به پول نداره چون پولدار بد ذاتم زیاد داریم ـ..

ولی خب خداییش گریه کردن وغصه خوردن تویه پنت هاوس خیلی بهترازگریه کردن وغصه خوردن تویه زیر زمینه😂😂

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹